Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - master234

Pages: [1]
1
Skaala projektid / Kraz 255b
« on: July 13, 2014, 07:57:33 PM »
Kõigepealt tere ja ütlen kohe, et see on minu esimene (loodetavasti mitte viimane) projekt. Ma ei tea crawleritest suurt midagi, kuid olen tükk aega sel silma peal hoidnud. Ise tegelen rohkem kihutamispillidega.  :D

Projektist siis... Mõttes mõlgub kraz veoka ehitus ja skaalaks 1/10. Ehituse teeb keeruliseks/huvitavaks see, et soovin enamus mudelist ise valmistada (raam, kere stüreenist, vedrustus (lehtvedrustus) jne). Seoses sellega oleks nõu väga teretulnud, kuna endal väga ideid ei ole. :D

1. Kust leida masinale odavamat sorti rattad/sillad?
2. Kas teha armee sõiduki otstarbega (konku taga) või siis ehitada metsaveosõidukiks?

Äkki aitate algajat ega välja naera.  ;)

2
Yldine crawlimise jutt / Crawleri ehitus
« on: September 10, 2013, 07:23:30 PM »
Tere!
Nagu näha võib, siis olen uus foorumi tegelinski ja põhjus, miks siia pöördusin on see, et tekkis huvi off-roadimise vastu  ;)
Kuna endal ühtegi masinat pole (v.a paar elektrikat ja 1/5 skaalas bensukas), siis tekkis huvi ühe isendi soetamiseks/ehitamiseks. Nimelt tahtsingi natuke abi targematelt. Täpsemalt oleks plaan kas ehitada/osta scale ja crawleri ristand, päris kivironimiseks ei lähe, kuid tahaks muda ja vähe karmima maastiku peal ronida. Ja plaan on selline, et sooviks midagi Axial Honcho sarnast. Nagu pool skaala ja pool crawler. Nüüd tekkiski küsimus, kas oleks odavam osta mõni kindel mudel või ise ehitada mõni pill kokku. Seejuures vaatasin, et sillad on päris kallid, samuti ka muud osad. Tahaksingi nüüd nõu, mida edasi teha, osta komplektne asi või soetada juppe? Raami saan ise arvatavasti valmistada.

3
Ost / O: crawler (komplektne/poolik)
« on: September 24, 2013, 08:23:44 PM »
Oleks huvi mõne crawleri vastu. Silmas pean midagi Axial Honcho sarnast riistapuud. Ei pea olema komplektne, võib ka olla nt raam, sillad jne.
Võib pakkuda ka muid juppe eraldi: näiteks sildasid, amorte, rehve, kardaane, käigukaste jne.

Pages: [1]