Author Topic: Akude teema  (Read 4600 times)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
Akude teema
« on: March 24, 2008, 05:55:21 PM »
Otsisin ja uurisin, kuid ei leidnud teemat, mis oleks pühendatud puhtalt akudele ja kuna mul omal asi natuke segane, siis panen oma küsimused kirja.
1. Mis vahe on sub-c  ja 2/3A pakkidel? Või ongi ainult see vahe et purgid on erinevalt kokku pakitud või erinevad nad ka omadustelt kuidagi? Kumba eelistada?
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
Re: Akude teema
« Reply #1 on: March 24, 2008, 06:57:09 PM »
Purgi vahe põhim. mõlemal annavad purgid 1.2v
2/3A - purkidel on hetkel max mahutavus vist 1500 mAh
Twin Force
Axial Blazer

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #2 on: September 28, 2008, 02:38:18 PM »
Nüüd on üles kerkinud selline küsimus, et millised lipo akud crawlerile sobivad. Akusid on erinevaid ja osad annavad rohkem, teised vähem voolu välja. Ok, ma siis ütlen otse välja, et ma tahaks kasutada lipo akut, millele on peale kirjutatud Rx ONLY ehk siis vastuvõtja akupakki. Kõikide eelduste kohaselt on C suht madal, kuid arvuliselt pole seda pakil isegi välja toodud. Loogika ütleb, et crawler ei taha korraga palju voolu akust välja imeda, seega peaks vist toimima? Või on mul põhjust sellisest akust ringiga mööda jalutada? Millist lipo akut soovitaks need kes kasutavad. Füüsiliste mõõtmete järgi ütleks, et sobiv on kuni 2200mah aku. suuremamahulised lähevad oma mõõtmetelt juba natuke liiga suureks.

antix

• Global Moderator
  • crawl team
  • kardaanid, amordid, sensorid ja harjad on kurjast
    • View Profile
« Reply #3 on: September 28, 2008, 04:07:30 PM »
Õige oleks voolutarve loggeriga ära mõõta  :P

Goati mootor on siiski miski 3x kiirem, kui tavaline 55t brushed mootor nii, et ta peaks täitsa mõõdetavat voolu juba võtma.

Kui sul seda akut proovida on võimalik, siis niikaua kui ta kasutamisel soojaks ei lähe ei tohiks olla mingit muret? Ma ise vähemasti usun nii  :)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #4 on: September 28, 2008, 05:14:55 PM »
Ma ise mõtlen, et kui ma praegu tarbin samuti vastuvõtja akut, aga ainult selle vahega, et NiMH ja see ei lähe isegi soojaks ja millel on vähem volte kui 2S lipol, siis justkui võiks toimida. Kas enne ostmist proovida saaks...vist mitte.