Veidike sildade saamisloost:
Hetkeks kui Berg Danielile üle sai antud, olid mul pooleli läbirääkimised ühe ameeriklasega XR10 sildade ostuks. Täna võib öelda, et minu õnneks oli see tegelane suhteliselt laisk ja kogu suhtlus läks väga aeglaselt. Eriti see osa, mis puudutas piltide tegemist ja saatmist. Kui ma olin umbes paar nädalat seda palli edasi-tagasi veeretanud, pandi RCC-s müüki praktiliselt uued Bully2 sillad. Hetkegi kõhklemata saatsin müüjale ostusoovi. Vastust ootasin paar päeva. Olin juba käega löömas, kui müüjalt tuli kiri, et sillad on reserveeritud ja lõpliku selguse tarvis peab veel 4-5 päeva ootama. Üpris närvesööv ootamine oli
, kuidlõpuks tasus end ära. Kokkulepitud päeval potsatas postkasti kiri, et esimene huviline loobus ja saan need sillad osta. Omamoodi vahva fakt on veel see, et uurides, kust müüja pärit on, selgus et tegemist on Kariibimere saarestikus asuva tükikese Prantsusmaaga. Kauplemine euros ja ei mingit tolli jama.
Edasistest plaanidest:
Hetkeks on randunud sillad, SCX amordid, peotäis rodende. Varsti paeks saabuma uued raamiplaadid Tomilt ja Hiinamaalt tellitud 4mm titaanvarras. Kui see kola koos, saab veeremi ehitusega peale hakata.
Puudu veel rehvid ja regud, kuid nendega tegeleb jooksvalt, kevadeni on veel aega 8-)