Author Topic: Nordics 2011  (Read 14143 times)

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
Re: Nordics 2011
« Reply #15 on: April 17, 2011, 09:39:21 PM »
Vaatan, et Heido vist ikkagi läheb. Kas keegi veel läheb või ei?
Ma ise plaanin et LCC-ga ilmselt sportsmani ei sõida, seega vist peab pro klassi sõitma.
Juhul kui lähen.
Summit::4S
XR-10::3S::DX7

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #16 on: April 18, 2011, 08:14:57 AM »
Ma ilmselt kah ysna 99.9 %  minemas aga mis klassis ma sõidan ... krt seda veel teab - seepärast pole ka reganud.

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #17 on: April 18, 2011, 07:03:09 PM »
Kui ma lähen, siis 2.2 Sportsman Non Dig LCC.
Aga pole samuti kindel.
Summit::4S
XR-10::3S::DX7

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #18 on: May 30, 2011, 12:46:41 PM »
Soomlased teevad juba sooja ...  [smiley=icon_auto.gif]
http://thnmotorsport.kuvat.fi/kuvat/The+RC4WD+Nordics+2011+warmup/

Aga yldiselt on praegu viimane aeg oma osalus kirja panna ja planeerida
kes läheb ja kellega jne.

Heido

• Moderator
  • crawl team
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #19 on: June 02, 2011, 09:33:44 AM »
Mul on hotell Meripustos broneeritud kaks kahe inimese tuba, millest üks jäi vabaks. Kui kellelgi soovi, võin bronni ringi muuta. Koos toaga on võimalik end kirja panna ka laupäevasele õhtusöögile 15€/inimene (hiljemalt 6.06 vaja seda teha)
« Last Edit: June 02, 2011, 03:33:43 PM by Heido »
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #20 on: June 02, 2011, 09:54:10 AM »
Mul on hotellis juba tuba olemas .... ainult et minu võistluste regamis info pole nende lehele miskipärast siiani
tulnud. Ja kirjadele nad kah ei vasta ..... ilmselt tuleb lihtsalt sõita kohale ja siis selgub mis edasi  :P

Tomy

• Guest
« Reply #21 on: June 02, 2011, 12:53:17 PM »
Hey!

Just a few weeks to the Nordics. So far we have only received one registration from Estonia. Are there more of you coming?

Apparently there has been some technical issues and not all registrations have reached us. Please let us know if your name is not on the list even if you have registered.

Please also note that if you want to join the supper at the hotell on Saturday evening at eight o´clock, you will have to let the hotel know by the coming Monday, June 6th, the latest.

Hope to see as many of you as possible in Espoo in a few weeks.

Wish you a nice start on the summer!

Tomi

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #22 on: June 08, 2011, 10:16:55 AM »
ma just leidsin võistluse aja kava ...

Laupäeva hommikul jõuab esimene laev Helsingisse 9.30 .... noh pluss mahasõit ymmarguselt 10.00
pluss ~100 km ehk siis lõunaks peaks kohale jõudma  :-[

Aga yldiselt paistab nende ajakava kuidagi kosmiliselt ulmeline ... ~ 40 võistlejat, 3 rada ... ja 3 tunni jooksul  :o

Heido

• Moderator
  • crawl team
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #23 on: June 08, 2011, 01:21:55 PM »
Räägin Tomiga, vaatame, mis moodi see neil mõeldud on. Palju kohtunikke ja mitu autot korraga rajal??
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

Heido

• Moderator
  • crawl team
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #24 on: June 11, 2011, 03:23:58 PM »
Laupäeva hommikul jõuab esimene laev Helsingisse 9.30 .... noh pluss mahasõit ymmarguselt 10.00
pluss ~100 km ehk siis lõunaks peaks kohale jõudma  :-[

Aga yldiselt paistab nende ajakava kuidagi kosmiliselt ulmeline ... ~ 40 võistlejat, 3 rada ... ja 3 tunni jooksul  :o

Tallinki viimasel väljumisel saab ööseks laeva jääda, miinuseks see, et hiljemalt kell 6 hommikul tuleb maha minna. Sadamast võistluspaika on on u. 20km

Radade läbimise järjekorda pole, kõik peavad 3 + 3 rada läbi sõitma. Pro ja Sportsman sõidavad samu radasid.
Reede õhtul on võimalus kõigil radade ülespanekust osa võtta ja ettepanekuid teha.
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #25 on: June 14, 2011, 10:12:12 AM »
Laeva piletid taskus .... laupäeval kell 9.30 jõuab laev Helsingisse ....
eks siis selgub kas lastakse mul 2.2 pro'd sõita või mitte ... ma ei põe :)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #26 on: June 14, 2011, 12:24:38 PM »
Igatahes edu Eesti esindamisel, hoiame teile pöialt!
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #27 on: June 20, 2011, 09:45:04 AM »
Võistlustelt tagasi ja ysna ysna ysna väsinud - aga yritan siiski mingi kokkuvõtte teha.
alustuseks suur tänu Team Heido'le et aitasite rc.bg.ee Nordicu kaardile tõsta.[smiley=bowdown.gif]

Ma oselesin ainult scale võistlusel - seega mu laupäev oli niiöelda ysna vaba ... kohale jõudsin umbes 11 paikku kui võistlust uuesti starditi suurema vihma pausi järel.
Esimene pilk rajale aga oli hirmutav ... rada asus mingi jõe ääres umbes 10 - 20 m kõrgusel graniit astangul
kõik võistlejad ning pealtvaatajad pidid mööda seda vihmast libedat graniiti  3-4 m allapoole laskuma ning balanseerima ennast kui crawlerit alla meetristel servadel. Ylavalt vaadates rajast või võistluse seisust mingit ylevaadet ei saanud aga alla ronida ei julgenud või ei mahtunud sest rahvast oli yle 40 inimese selle kalju servapeal laiali jaotunud. Korraga sõideti sama aegselt 3 rada kuhu igayks siis elavas järjekorras oma järge pidi ootama - mis kitsendas veelgi seda astangut.
Autosid oli seinast seina ... samuti nagu sõiduoskusi .... enamus paremaid masinaid aga siiski MOA'd kõikide võimalike lisadega ( ka. oma gravitatsiooni generaator ilmselgelt ) :P

Kui vihma enam ei sadanud läksin ymbrust uurima Fat Girl'i ja Blower Buggyga ( pildid hiljem )

Õhtul oli aga "pidulik sööma" ning auhindade jagamine pluss kola loosimine jne.
Enamus seltskondi istus omaette ning erilist "vennastumist " ei toimunud tippsportlased siiski  ::)

Järgmine hommik aga algas varakult ... kell 9 tehniline kontroll ning seejärel radasid vaatlema ja seejärel elav järjekord raja ees .... 3 rada enne lõunat ning 3 peale lõunat.
Tehnilises kontrollis sai minu auto 42 boonus punkti - mis oli kõige kõrgem boonus - ning samas väljendas kohe pöördvõrdeliselt ka seda kui raske mul saab radadel olema "stock" honchode ja muude scx'ide vastu.
Hommikused rajad olid tegelikult head .. kui jätta välja fakt et õnnetu kukkumise korral oleks pidanud kalavõrguga autot jõest tooma .... yhe endover salto siiski sain ning kaotasin selle tulemusena auto kapoti.

Pealelõunased rajad aga siirdusid kividest eemale ning mullasele männimetsale suure tõusuga plus parajat tugev vihm. Ehksiis wheelspeed + mägi ja lahtnine, mudane pinnas ... yks vintsi remont ning kokku neli rolloverit ning peale kahte rada vihma sadas nyyd tugevalt et puud enam ei aidanud vaatasin viimase raja poole mis oli teistest 2x suurem tõus ning fakt et yhe härra highlift hilux minust just mööda uperpallitas umbes 10m allapoole jõudsin otsusele et see pole enam lõbus - ning lasin kirjutada maksimum puntid ja lahkusin.

Tulemused:

Kokkuvõte: Ma läksin skaalavõistlusele ja selle ma võitsin .... mitte sõidus aga skaalas  8-)

Heido

• Moderator
  • crawl team
  • Rocks!
    • View Profile
« Last Edit: June 20, 2011, 11:02:43 AM by Heido »
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

Daniel

• Administrator
  • crawl team