Tähtpäevad on hea ettekääne kalleid asju osta !
Kurja. tahan ka võistlema, aga ei saa veel.kuna jubinad tagasilla keerama panemiseks pole ikka minuni jõudnud. ehk järgmine kuu.
Tehtud. Täname korraldajat lõputute radade eest!Tahaks veel tänada päikest, kes mu sääred punaseks on maalinud.
QuoteKurja. tahan ka võistlema, aga ei saa veel.kuna jubinad tagasilla keerama panemiseks pole ikka minuni jõudnud. ehk järgmine kuu.Kui sul auto sõidukonditsioonis, siis loomulikult kohale ja rajale .
Tänud kõigile osalejatele. Ilmataat oli meie poolt ja lubas super kividest viimast võtta.Järgmine mõõduvõtt saab toimuma Jumindal, kus samaväärset kivi palju. Kas arvestame kohe viie rajaga ja alustame tunnike varem?
QuoteTänud kõigile osalejatele. Ilmataat oli meie poolt ja lubas super kividest viimast võtta.Järgmine mõõduvõtt saab toimuma Jumindal, kus samaväärset kivi palju. Kas arvestame kohe viie rajaga ja alustame tunnike varem?Poleks sugugi vastu. [smiley=2thumbup.gif]
QuoteQuoteTänud kõigile osalejatele. Ilmataat oli meie poolt ja lubas super kividest viimast võtta.Järgmine mõõduvõtt saab toimuma Jumindal, kus samaväärset kivi palju. Kas arvestame kohe viie rajaga ja alustame tunnike varem?Poleks sugugi vastu. [smiley=2thumbup.gif]Ot. Stop. Ma nüüd lugesin Heido juttu uuesti. Tund aega varem alustada - see on hullumeelsus [smiley=panic.gif]
Ot. Stop. Ma nüüd lugesin Heido juttu uuesti. Tund aega varem alustada - see on hullumeelsus [smiley=panic.gif]