Kui mina oleks sina, siis ma ostaks selle
http://www.rcpcrawlers.com/product.php?productid=1022&cat=29&page=1Tollel juba kaasas asjalikud rehvid ja muu vajalik. AX10 siiski loodud crawleriks ja siinmail võimalik auto karbist võtta ja võistlus kinni panna ilma modimata. Danielil küll vist väike umbusk ax10 suhtes

võibolla sellepärast, et ta neile clodiga hästi vastu ei saa

Juurde küll vaja elektroonika, kuid selle peaks alustuseks ka suht odava saama kuskilt second-hand kohast.
Hindadest. See masin maksab seal 240$ Post antud kohast tuleb umbes 50$ juurde. See on siis 290$ ehk jämedalt 2900.- eesti krooni. Praegu veel peab Eestis juurde maksma 18% käibemaksu, mis antud summa juures oleks umbes 530 eeku + 100 eeku tollivormistus ja võibolla väike tollimaks veel, mida tollil meeldib pähe määrida, kuigi tollimääruses on selgelt öeldud, et raadiojuhitavad asjandused on tollimaksuga 0%. Mille alusel nad seda 5% maksu võtavad jääb täiesti arusaamatuks. Igatahes see ax10 läheks sulle maksma midagi 3500.- eesti krooni. Juurde pead siis otsima mootori, ESC-i, saatja-vastuvõtja, servo, aku. Need võivad maksma minne natuke kuni palju-oleneb kui head asja tahad. Mina ise arvan, et ESC ja mootor on investeeringut väärt. Raadiosüsteem võib sõna otseses mõttes ilge juust olla, kuna crawlimise juures ei mängi tõesti olulist rolli, kui ta mingi hüpersuper on. Servo peaks ka enamvähem asjalik olema-metallhammakatega ja piisavalt tugeva väändega (üle 8 kg). Kiirus pole oluline.