Author Topic: Kuidas ma WheelyKing'i ostsin  (Read 32360 times)

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: Sillad
« Reply #15 on: July 15, 2008, 12:19:04 PM »
RTR - ehk Ready to Run - peaks olema kohe sõidualmis masin karbist.

Pikemad silla kinnitused ei pea ostma vaid võid ka ise teha.
Rehvid ja vist ka veljed aga pead ostma et korralikult ronima saada.

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #16 on: July 15, 2008, 02:57:45 PM »
Mulle tundub, et see 700 eek crawler-kit võib ennast õigustada küll.
auto on 3225 + 700 = 3925 eek.

Kui hästi küsida, kaupled sealt kindlasti ka sooduka, sest ka nende huvi on, et üha populaarsemaks muutuvas Crawlingus olen HPI kah väljas. ma pakun, et u 3600.- peaks kogu hind tulema.....
Twin Force
Axial Blazer

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #17 on: July 15, 2008, 05:53:03 PM »
See oleks eriti meeldiv.

E: Laupäeval lähen vahetan pangas oma limiidid suuremaks ning siis tulebki ost ette võtta.
Kas sellised veljed sobivad sellele Wheely Kingile? Ning kas rehvid velgedele?
http://hpi.dev.produxi.ee/?lang=est&m1=1&m2=32&tk=15&prod=12
http://hpi.dev.produxi.ee/?lang=est&m1=1&m2=32&tk=15&prod=3
Või lihtsalt soovitage mulle HPI-st sobivad rehvid ning veljed ning kõik muu vajalik.
« Last Edit: July 15, 2008, 11:42:37 PM by tarmotilk »
Summit::4S
XR-10::3S::DX7

RonM

• Guest
« Reply #18 on: July 16, 2008, 12:56:26 AM »
Need sobivad küll kui sa ostad sellele 17-se hexi adapteri.

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #19 on: July 16, 2008, 08:46:11 AM »
ei, ära selliseid rehve-velgi küll ostma hakka. Crawlerile pane ikka crawleri velg ja rehv alla. Monsteri rattad oleks liiga suured ja LAIAD. Paraku on kurb tõsiasi see, et Eestis ükski pood crawlerile rehve ja velgi ei müü minuteada. Veljed siis võiks olla ikka bead-lock tüüpi, ehk siis lukustusrõngaga, mitte liimitavad.
näiteks axiali velg on päris hea (ei anna pead, et offset WK-le sobib)
http://www.rcpcrawlers.com/product.php?productid=702&cat=24&page=1

ja rehvid (2.2) http://www.rcpcrawlers.com/home.php?cat=15
Rohkem kasutatakse vist moabe, rock clawsid, hammereid. Suht hea tundub badlands. Kindlasti teised ka, pole ise proovinud, ei oska kommenterida. kõige pehmem ja kleepuvam peaks olema M3 compound.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #20 on: July 16, 2008, 09:19:38 AM »
õige suurusega rehvid ja veljed on WK_l all juba, ehk et saad kohe rajale 2.2 klassis. idee poolest võid kulude kokkuhoiu mõttes esimesena head rehvid osta ja siis nendele velgedele liimida.
Korralikud rehvid maksavad u 300 eek+, beadlock velgesi alla 500 ei saa.

...Samas, towerist saab Axial AX10 kätte 259 USD koos saatmisega (sooduskupong) 8-)

259 x 9.8 = 2540 eek

Maksud: 2540 + 5% + 18% = 3150.-
...ja sul on olemas bedlock veljed ja täitsa kabedad (kuid jubedalt haisvad) rehvid.
Juurde vaja:
pult ja vastuvõtja (kasut) u 300.-
Mini Inferno akupakk u 300.-
ESC 200.-
servo 100.-

Kokku siis laias laastus 4100.-
« Last Edit: July 16, 2008, 09:32:05 AM by Indrek_S »
Twin Force
Axial Blazer

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #22 on: July 17, 2008, 12:14:39 PM »
Tegelikult ma veel mõtlen mida osta. Et kui saaks koos postikulude ning tollimaksuga kokku umbes 4000.- eest terve Axial 10 RTR komplekti siis ostan kindlasti selle kuid kui pole RTR kitti siis WH RTR + Crawler kit.

tola555

• Guest
« Reply #23 on: July 17, 2008, 12:31:49 PM »
mulle tundub, et axial on suht kaval ost. Neid on igas poes lademetes, jupid saadaval ja kohalik know-how kah suur.

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #24 on: July 17, 2008, 12:37:44 PM »
Kui mina oleks sina, siis ma ostaks selle http://www.rcpcrawlers.com/product.php?productid=1022&cat=29&page=1

Tollel juba kaasas asjalikud rehvid ja muu vajalik. AX10 siiski loodud crawleriks ja siinmail võimalik auto karbist võtta ja võistlus kinni panna ilma modimata. Danielil küll vist väike umbusk ax10 suhtes  :P võibolla sellepärast, et ta neile clodiga hästi vastu ei saa  :)

Juurde küll vaja elektroonika, kuid selle peaks alustuseks ka suht odava saama kuskilt second-hand kohast.

Hindadest. See masin maksab seal 240$ Post antud kohast tuleb umbes 50$ juurde. See on siis 290$ ehk jämedalt 2900.- eesti krooni. Praegu veel peab Eestis juurde maksma 18% käibemaksu, mis antud summa juures oleks umbes 530 eeku + 100 eeku tollivormistus ja võibolla väike tollimaks veel, mida tollil meeldib pähe määrida, kuigi tollimääruses on selgelt öeldud, et raadiojuhitavad asjandused on tollimaksuga 0%. Mille alusel nad seda 5% maksu võtavad jääb täiesti arusaamatuks. Igatahes see ax10 läheks sulle maksma midagi 3500.- eesti krooni. Juurde pead siis otsima mootori, ESC-i, saatja-vastuvõtja, servo, aku. Need võivad maksma minne natuke kuni palju-oleneb kui head asja tahad. Mina ise arvan, et ESC ja mootor on investeeringut väärt. Raadiosüsteem võib sõna otseses mõttes ilge juust olla, kuna crawlimise juures ei mängi tõesti olulist rolli, kui ta mingi hüpersuper on. Servo peaks ka enamvähem asjalik olema-metallhammakatega ja piisavalt tugeva väändega (üle 8 kg). Kiirus pole oluline.

tola555

• Guest
« Reply #25 on: July 17, 2008, 12:46:57 PM »
väike tollimaks veel, mida tollil meeldib pähe määrida, kuigi tollimääruses on selgelt öeldud, et raadiojuhitavad asjandused on tollimaksuga 0%. Mille alusel nad seda 5% maksu võtavad jääb täiesti arusaamatuks.
Äkki viitad sellele tollimäärusele. Äkki tuleb ka endal taoline olukord, et määrivad midagi pähe, siis teab määrusega lajatada.

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #26 on: July 17, 2008, 01:22:55 PM »
Ei asi selge. Ostan ALGUSES Wheely Kingi ning Crawler kiti ning hiljem kui olen juba veidi kogenum siis ax10.

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #27 on: July 17, 2008, 01:31:55 PM »
http://www.emta.ee/?id=1614
sealt vali eesti tollitariifistik

Jaotis XX Grupp 95. Kui nüüd norida, siis alajaotises "muud motoriseeritud mänguasjad" on plastist kaubal tõesti tollimaks 4,7% ja muust materjalist kaubal 0% RC kaupa saab liigitada vähemalt kolme erineva  grupi alla, millest kahel on plastist kaubale 4,7% tollimaks. Plastosasid komplektis muidugi sisaldub, kuid seal on ka päris palju "muud materjali". Kõik on suhteline ja tõlgendamise küsimus.
« Last Edit: July 17, 2008, 01:34:03 PM by R0mm »

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #28 on: July 18, 2008, 05:56:13 PM »
Hetkel teen veidi luuramist maal, kus crawlida. Asukohaks Tapa. Siin on 1 suht lahe krossirada mille 1 kurv on hästi kivine ja veel sõjaväebaasi piirdekraavid jne.

Zebra

• crawl team
  • *
  • HPI.ee
    • View Profile
« Reply #29 on: July 18, 2008, 07:45:15 PM »
Kui sa tahad Wheely Kingi saada, siis soovitan soojalt kiirelt ühendust võtta. 1 tk on veel täitsa olemas kohapeal. Millal juurde tuleb Meie maale seda ei oska öeldagi.. kas sügiseks või natuke varem.
Crawler Kit'i kohta veel niipalju, et asi on alles uus ja suht äsa lisatud hinnakirja. Kuna neid võiks saada.. ei oskagi öelda. Tellitud on nad küll, aga backorderis, kuna pole veel saada!