lõbufaktor on suht ok tõesti ja kui ilusti hoida siis ehk miski ei lagune niipea, aga kui natuke agressiivsema sõidustiiliga oled siis võib miski järele anda küll (nagu difrilukud, amordid - need lekivad nkn).
raskusjaotuse suhtes olen sama maalt, peaks veidi raskem olema rataste lähedalt (raskemad rattad hakkaksid stock variandi puhul vist üsna kähku servole üle jõu käima vb ka mootorile). akuga olen minagi väga rahul.
tõenäoliselt olid mu ootused liiga kõrged ja teadmised neist masinatest enne ostu liiga väiksed ning arvasin, et selle hinna eest peaks saama ikka korraliku tüki. aga noh algaja asi:) kui nüüd vaadata kas ostaksin sama masina algajana uuesti siis arvan, et koguksin veel veidi ja ostaksin midagi võimsamat, vastupidavamat ja parema geomeetriaga (kuigi mrc 1/18 skaala on väga sobiv nt tuppa). arvestades seda kui vähe ma taga sõidan on ta ok investeering.
edu UAZ'iga, vaatan isegi, et sellised ise tehtud raamid ja disain on mõnus ajaviide, aga hetkel veel sellega tegelema ei hakka:)