Author Topic: 2.2 ratta lisaraskused  (Read 3297 times)

antix

• Global Moderator
  • crawl team
  • kardaanid, amordid, sensorid ja harjad on kurjast
    • View Profile
2.2 ratta lisaraskused
« on: February 27, 2008, 01:04:44 PM »
Ma torkisin oma axiali ja koguaeg tundus, et kaalu on kuidagi vähe. Et kui saaks juurde siis oleks raudselt palju parem ja võimsam  ;) Välismaa foorumis ka kõik muudkui kruvivad tina külge ratastele.

Ma siis proovisin ka. Alguses mõtlesin, et lisan veidi ja proovin ja siis lisan veel jne. Selleks ajaks kui esimene beadlock lahti sai kruvitud,  olin ma veendunud, et õige printsiip kõlab - "rohkem on rohkem".

Mõeldud-tehtud. Kruvisin 150g esiratta kohta ja 70g tagumise kohta juurde. Rehvid haagivad nüüd paremini küll, aga sileda/libeda pinna peal ronimine muidugi kannatas. ja järskudel laskumistel on halvem ja tippkiirus on väiksem ja... noh tegelikult siis hakkas paljurohkem superi moodi käituma asi, mis 100% halb võibolla ei olegi.

Loeks huviga, mida Teie selles vallas korda olete saatnud. Pajatage siis oma kogemustest. Palun  :)

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: 2.2 ratta lisaraskused
« Reply #1 on: February 27, 2008, 03:02:48 PM »
Maeisaa saladus tuleb välja  :-X
tegelt mul oli sama mure 2.2 clodiga et sõitis hästi aga oli liiga kerge et korralikult grippida.
Ma täpselt ei tea palju raskust sisse kleepisin - igatahes kasutasin selleks velje 20 g kleebitavaid raskuseid.
Masina võimekuse vahe nagu öö ja päev.
Otseslt mull eraskused ei meeldi - ilmselgelt on tegemist vale geomeetriaga - aga hetkel tundub see lihtsama lahendusena  :-[