Author Topic: Mini Size "BA" ... no midagi sinnapoole  (Read 29755 times)

mms

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
Re: Mini Size "BA" ... no midagi sinnapoole
« Reply #30 on: March 24, 2008, 11:16:29 PM »
Tead, mul ongi põhimõtteliselt sama asi - MG945. Metallhammakad ja muud parameetrid väga head. Selles point ongi, et hammakad tunduvad terved ja näpu vahel lahtivõetult defekte ei tuvasta, aga kuskilt või miskitpidi siriseb läbi. Mis asi see veel saab olla? Mingi hammaka kinnitus?

Axiali rehvid käes. Materjali vahe võrreldes senistega nagu öö ja päev. Aga veljed, dääm, ju valed. Mul on välimine ring väiksema diameetriga kui sisemine. Seega, kui kellelgi asjakohaseid sobivaid velgi pakkuda siis ma olen tänulik ostja.

Ma arvan et sellele masinale paremaid ega suuremaid rehve vaja ei ole. Vähemalt nende sildadega mitte. Näis mis saab, kruviks sinna äkki miskit pädevat alla? ;)

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: Mini Size "BA" ... no midagi sinnapo
« Reply #31 on: March 25, 2008, 07:41:56 AM »
Kui mg945 on sama asi mis 995 siis kõige alumisel hammasrattal käib väike hammasratas suure sees ringi - ega seal enam midagi teha pole
proovisin korra tinutada aga ei hakanud korralikult toimima :(
seega servo vahetus. MG995 saab ebayst hea hinnaga paarikaupa - võta ligi - jääb järgmisele crawlerile kah servo tagavaraks ;)
Velgesid vist pakkuda pole - aga minu käes on siiani sulle lubatud yleminekud et saad kasutada tavalisi 12mm hexiga velgi.
« Last Edit: March 25, 2008, 07:42:47 AM by admin »

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #32 on: March 25, 2008, 08:42:32 AM »
Kuule, mul peaks jooks 2.2 Traxxase velgesi olema, esimesed on 5mm kitsamaks lõigatud. Sellest hoolimata saab neid kasutada

Ma küll plaanisin neid safari velgedena kasutama hakata kuid....eks ma jõuan uued(ja edevamad) kah soetada...

Hind 100.- 4 tk
« Last Edit: March 25, 2008, 08:43:16 AM by Indrek_S »
Twin Force
Axial Blazer

mms

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #33 on: March 25, 2008, 10:57:09 AM »
deal:)

mms

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #34 on: March 25, 2008, 04:22:51 PM »
Servoga läksin jälle kergema vastupanu teed - teen kaupa sama selliga kellelt eelmise ostsin. Ehk siis jälle mg945. Eks tiba tuleb peale maksta aga see-eest saab kohe kätte :) Kuid arvestades eelmise eluiga tuleb neid e-bayst ikka tagavaraks ka tellida.

mms

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #35 on: March 28, 2008, 10:29:27 AM »
Update: masinal küljes nüüd axiali veljed/rehvid, paigaldatud uus MG945 rooliservo - ja ta liigub jälle, ja on parem kui eales varem. Tulenevalt hex-i üleminekutest ja uute velgede offsetist ei mahu enam 2.2 mõõtudesse. Kõrgusmõõt on tulenevalt savage amortidest kah suht kosmiline. Plaanis on amortide kinnitused ümber ehitada nii, et kõrgust vähendada õnnestuks. 4-link on plaanis vastavalt sellele kohandada.

Nagu juba öeldud, võistlusauto see ei ole ja selleks ka kunagi ilmselt ei saa. 2.2 klassis on raua tase juba lakke ka aetud, pole pointi :) Seega jääb lihtsalt näpuharjutuse ja chilli-safari masinaks.

Edit: ja tänud loomulikult varustajatele - Indrek_S, Daniel ja Pets HPI foorumist. Petsi käest saab muideks servosid kui ei viitsi/taha ise netist tellimisega mässata.
« Last Edit: March 28, 2008, 10:31:47 AM by mms »

mms

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #36 on: March 29, 2008, 05:15:19 PM »
Tegin paar klõpsu ka

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #37 on: March 29, 2008, 06:03:53 PM »
 [smiley=thumbsup.gif] Täidsa kena safari masin - täpselt selleks ma tema ka ehitasin. Mul oli isegi lumesahk olemas :)
Kas vints veel toimib ?
millalgi võiks koos safarile minna ;)

mms

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #38 on: March 29, 2008, 06:24:08 PM »
Vintsi kruvisin küljest, hetkel sama plaadi peal vastuvõtja. Aga ta on sinna iga kell tagasikruvitav, tolgerdab hooldustarvikute kohvris :)

Safari osas käsi kindlasti kui ajad klappima saab. Mulle on silma jäänud lasnamäe nõlv maarjamäe sõjamuuseumi (või mis iganes muuseum kus hoovis on Lenini kuju :D) taga, seal murdunud paas segi muude vormidega. Võiks proovida.

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #39 on: March 29, 2008, 07:50:42 PM »
tee rehvidele augud kah sisse, kui veel pole. Mul polnud, õhk oli rehvis kinni ja välja/sisse ei mäinud. Läksin täna lume sisse hullama, õhk rehvis läks külmaks, tõmbas kokku ja rehvid täiesti loppis. Lõikasin nüüdseks kääridega augud sisse.
Twin Force
Axial Blazer

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #40 on: March 29, 2008, 08:23:52 PM »
Targem ikka veljele auk teha  ;)