Kuna Aksel sai noorematele põlvkondadele "kingitud", siis tekkis kibekiire vajadus olemasolevatest juppides mingine Frankenstein kokku kloppsida. Loomulikult sai omamoodi "Elanor" taas keldrist üles otsitud. Just Seesama Twin Force, mille Superiks ning 2.2-ks ehitamine on mulle juba 2x üle jõu käinud. Seekord siis kolmas katse.
Otsustasin silla kokku panna kahest nn Lühemast poolest (mis eelmine kord mõõtudest 3-4 mm välja läks). Seekord otsustasin lühemaid pooli vähekene kärpida, et kindla peale 2.2 klassi reeglitele vastaks.
Lühema poole dogbone on originaalis 9 cm pikk. Mul õnnestus leida Gga Crusheri dogboned, mis on 6.8 cm pikad. Seega sillad saab teoreetiliselt 4.4 cm kitsamad kui eelmisel katsetusel... ja see kõlab hästi. Ainus probleem on et kuidas need dogboned Hobikeskusest kätte saab, ehk et kas nad on võimelised tellima. Homme lähen seda asja lähemalt uurima.
Raamiks otsustasin võtta X-Traili ja TF käigukasti koos plaadiga sinna vahele kompunnida. Pärast mõningaid erinevaid variante leidsin praeguste võimaluste juures ideaalse lahenduse.
Alumisteks linkideks kasutan Axiali painutatud linke. Leidsin kolahunnikust ball-endid ja Baltic Boltist tikkpoldid nende ühendamiseks. Loodetavasti saan sillad järgmise nädala jooksul saetud ja külge proovitud. Ülemised lingid hakkavad sillal kinnituma diffri keskele ülesse. Selle tarbeks teen väikese püstise "plaadi" kahe silla ühenduskoha vahele. Süsinikust, sest seda on lihtne dremeliga töödelda ja puurida.
Hetkel pole selge kuhu ja kuidas servo konnitada. Seda...Achilleuse kanda hakkan lahendama siis kui auto on
rollerProgress so far...

..jah, mootor jääb jube kõrgele, kuid hetkel paremat lahendust pole. Ideaalstsenaariumi järgi hakkab masinat kunagi liigutama Axiali käigukast koos plaadiga

...kui keegi peaks kahtlustama et plaadi kinnituse "seibideks" on axiali
lockerid, siis osutub see kahtlus õigeks. Oma ülesannet nad täidavad ja sellest piisab.
Puudu on veel ülemised lingid, kuid Axiali omad jäävad pisut lühikeseks. Mul peaks kuskil vedelema kimp Traxxase
pushrode, kui üles leian, siis proovin neid kasutada.
Otsustasin, et teen budget masina, ja seepärast lähevad käiku mingid odavad valged veljed, mida võib nähe minu vanas TF teemas. Mud Slingerid liimin sinna peale, kummiliimiga ja 2-3 tilga superliimiga, et oleks hiljem võimalik eemaldada.
Oodatud on igasugused soovitused ja nö abipakkumised jubinate osas. Antix pakkus juba amorte+vedrusi. Kuna ma pole veel päris kindel, kas nii lühikesi kasutada saan, siis ootan ära hetke kui sillad raami küljes kinni on.