Otsustasin minagi, et oleks aeg kätt proovida MOA masinaga. Seisin raske valiku ees.
Kas Berg või Axial XR10. Ühest küljest Axiali oleks ise kokku saanud panna ning kaasas oleks olnud kõik peale rehvide ja elektroonika.
Kuid Berg on välismaal tõestanud(erinevalt Axialist), et originaal komponentidega sõites ei lähe midagi katki.
Lõpuks valisin ikkagi Bergi. Sest seda saab ise ümber ehitada nii, kuidas soov ja võimalus.
Vabandan ette ära, et pildid pole just kõige paremad ja neid võiks rohkem olla.
Kuid ma pole siiani õppinud telefoniga pilti tegema.

Panen kirja pisikese nimekirja mis on siiani tehtud/tellitud.
Esisilla torud on ''clockitud'' umbes 20-25 kraadi.
Valmis on freesitud ette uued alumise lingi kinnitused.
Samuti uued ülemised kinnitused.
Kohal on Axial High Steer nukid
Hot Bodies Sedonad(ma varem ei teadnud, et Hot Bodies kuulub HPI alla)
Axial XR10 veljed lähevad Bergile alla, ning laius võrreldes LCC-ga on umbes 8mm laiem.

Samuti on olemas ''kole'' raam, nagu Daniel seda nimetab. Paneelid on ka lähiajal olemas.
Hetkeseisuga on nii, et esisillal on vaja mootori kinnituskohta muuta veidi,
servo kinnitus teha, raamile skid teha, siis aku kinnitamiseks plaat ja natuke linke.
Linke hakkan tegema kuu lõpus, sest treipink tuleb reedel aga ma olen 2 nädalat järjest tööl.
Ning tellida veidi elektroonikat.
Ahjaa, tagaplaanil näete tõesti kahte DX7-t. Mul oli ainult üks mis aga lepingu üles ütles.
Hakkasin siis hiljuti sellega mässama ning sain tööle. [smiley=banana.gif]
Paar pilti ka lisaks.

Sedonad kohe sobivad XR velgedele.

Siin on need tavalisest veidi erilisemad ülemised lingi kinnitused.
Saab kinnitada väga lihtsalt ja kiiresti kolme erineva nurga alla ning munaka kõrgusel on ka 3 valikut.

Selline huvitav kleepekas on tagasillal.

Alumiste lingi kinnituste kohta ma head pilti ei saanud, kuid saan näidata 3d mudelit.
Kasutab Bergi originaalkinnituse auke, ning lingi ja amordi jaoks on avades M3 keere.