Author Topic: Praktiline test 4  (Read 5427 times)

Jaak

• Guest
Praktiline test 4
« on: September 23, 2007, 08:12:27 PM »
Täna sai siis kolme masinaga jälle mõõtu võetud. Seekord sai hundinuiaväravatest ka testrada püsti pandud. Pole niisama kerge midagi. Ülitundlik nimetissõrm ja täpne roolimine on asja võti, koos paddle rehvidega.

Pean ütlema, et lukud sildades ja võimsam servo rattaid keeramas tasub ennast igati ära.

Mis aga juhtus:
Danieli masinal irdus esialgu üks rehv veljelt ja seejärel tahtis ka teine plehku panna + olid kuumenemisprobleemi. Aku temperatuuriks sai vist vahepeal mõõdetud 100+ kraadi celsiust.
Taavi nagu ikka murdis midagi veermikust, seekord läks libedalt. Kõigest üks kastivõlli pinn purunes. Kiire quickhack ja masin sõitis jälle.
Mina ... noh lihtsalt tankisin ja sõitsin ning aeg-ajalt käivitasin.

Pildid:
http://jr.lahe.net/kama/FOFtest/
« Last Edit: September 24, 2007, 11:11:28 AM by Jaak »

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: Praktiline test 4
« Reply #1 on: September 24, 2007, 10:27:46 AM »
Super ilus ilm sygises ja tõesti hea päev oli.

Raja läbimine osutus palju raskemaks kui seda esialgselt arvasin - kuna olin ainuke mitte padle rehvidega siis osutus raja läbimine suht võimatuks - sest suuna muutmine sõidu ajal ei toiminud ja kindlasti ei aidanud kaasa velje libisemine rehvis.
Sammuti kimbutas mamba voltage cut off ilmselt mitte temperatuur - sest masin lõpetas vahel reageerimise ja kisas. ja siis sai korra mu nimh aku temperatuuriks mõõdetud 140c :)

tänu Benjile tema akkude laenamise eest ;)

PS. jaagu aegajalt käivitamine tähendab tõlkes suht tihedat starteri kasutamist ;)
ja tagurpidi käiku tal siiani pole  :P
illustreeriv pilt:

ylejäänud pildid siin http://rc.bg.ee/pics/index.php/FormulaOffroad/04_23september07
« Last Edit: September 24, 2007, 10:36:54 AM by admin »

Jaak

• Guest
Re: Praktiline test 4
« Reply #2 on: September 24, 2007, 11:02:15 AM »
Ei saa kokkuleppele, kes läheb üles ja kes alla. Alla ei anna keegi  :D