Author Topic: Kauba tellimine  (Read 24345 times)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
Kauba tellimine
« on: April 15, 2008, 09:58:15 PM »
Kas keegi tellib kusagilt praegu mingit kraami?  Oleks vaja ühte servot, aga ei taha nii väikse asja pärast jändama. Või siis äkki on mõni meist tellinud usast ühe servo või ekvivalentse koguse kaupa ja kas tuleb tollist niisama läbi või tahetakse ikka 100.-+ KM? Kui tuleb tollivormistus ja maksud, siis läheb hind suht mõttetuks ja samahästi võiks siit eestist juba osta.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: Kauba tellimine
« Reply #1 on: April 16, 2008, 09:27:44 AM »
Yldiselt väiksema paki korral tolli maksu ei tule kui paki väärtus on mõistlik ( kuni 30$ vist ).
Aga mulle hetkel peaks just mõni mg995 saabuma - ehk jääb sealt yks yle.

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #2 on: April 17, 2008, 11:13:52 AM »
Tänan pakkumast. Otsustasin siiski ise tellida, kuna ilmselt vaja rohkem kui ühte siiski. Võtsin 2 hitec hs-645mg-d. Pöidlad pihku, et toll ei märkaks  :-? Praegu kaustan oma akselil ühte laenatud sanwa servot, mille pean aga tagastama laupäeval. Asenduseks tuleb hitec hs-985mg, mille pean oma bagilt maha kruttima.

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #3 on: April 17, 2008, 02:45:42 PM »
Toll "märkab" kohe kindlasti siis, kui müüja pani kaubaga kaasa mingi arve või maksumust tõendava dokumendi (mõistlik on müüjale mainida, et ta võib vabalt jätta selle kaasa panemata....sina ei pahanda).

Kui kaubaga aevet kaasas pole, siis on 25/75 võimalus, et kaup tuleb ludinal läbi...eriti, kui mõõtmed väiksemad.
Twin Force
Axial Blazer

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #4 on: April 17, 2008, 04:00:11 PM »
Loodame siis, et 2 servot on piisavalt väike kogus, et pakk on lihtsalt nii väike, et arve ei mahu kuskile ära  [smiley=giggle.gif]

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #5 on: April 30, 2008, 03:58:57 PM »
Tundub, et pakk oli piisavalt väike, et arve ära ei mahuks, aga siiski mitte piisavalt väike, et toll niisama läbi laseks. Saatsid siis mulle kirja, et ma neile arve saadaks  ::)  Paistab, et saab siis servod ilusti paar päeva peale võistlust kätte  :(

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #6 on: April 30, 2008, 04:03:54 PM »
kui faksid täna arve ja ütled, et tuled reedel ise Pallasti tänavale järele, saad reedel kätte.
Twin Force
Axial Blazer

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #7 on: April 30, 2008, 04:56:30 PM »
saatsin arve sinna info@post.ee. Eks kruvin selle servo kuskilt mujalt maha võistluseks.

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #8 on: May 09, 2008, 04:02:25 PM »
Niisiis nädal enamvähem otsa saamas. Kaupa pole kätte saanud. Täna käisin igaksjuhuks postkontoris uurimas, ega pole midagi toodud. Ei old. Võtsin siis kätte ja saatsin nüüd uuesti kauba arve faxi teel. Täitsa uskumatu ikka kuidas EP valetab otse näkku. Lubasid anetlikus kirjas, et deklaratsioon tehakse ära 2-3 päevaga peale arve saatmist ja nüüd on sellest ajast möödas 10 päeva ja ei midagi. Pakk iseenesest on juba 14 päeva neil seal laos. Oli vaja muret kurta  [smiley=grind.gif]

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #9 on: September 11, 2008, 02:22:44 PM »
Kas siin on kedagi, kes oleks huvitatud rehvide-velgede või ka mingite muude juppide tellimisest? Küsin, sest ma vist tahaks üht-teist ja hulgi tuleks ehk kuidagi odavam. Kel midagi vaja, aga pole tahtmist, viitsimist või võimalust ise tellida, kontakteerugu.

Ma ise siis sooviks põhiliselt rõhku panna 2.2 rehvidele (losi rock claws) ja axiali 2.2 beadlock velgedele. Hirmutamiseks ligikaudsed hinnad ka (koos transpordi ja impordimaksudega): jooks velgi 900.-; jooks rehve 650.-. Kokku siis jooks korralikke 2.2 ronimisrattaid 1550.- esti krooni  :o Dollar tõuseb niiet tasub kiirustada  ;)
« Last Edit: September 11, 2008, 03:29:09 PM by R0mm »

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #10 on: September 26, 2008, 08:56:55 AM »
Kes on tellinud RC4WD netipoest, palun kirjutage kui kaua neil order processing aega on võtnud. Kuskil siin foorumis on küll kirjas, et neil on harukordselt si*t teenindus, kuid kui si*t on ikka täitsa si*t? Minu tellimust protsessivad näiteks ligi 2 nädalat juba. Nüüd esmaspäeval täpsemalt saab 2 nädalat täis. Minuarust pisut palju isegi juba si*a teeninduse puhul. Reeglina saadetakse kaup ikka paari kuni kolme päevaga välja. rc4wd lubab ka käsi südamel oma poekeses, et rahvusvahelised saadetised lähevad reeglina 2-4 päeva jooksul teele. Miks ma seda asja teilt küsin. Aga seepärast, et tahaks teada kas on mõtet nende klienditeenindust natuke tagant tõugata väikse meeldetuletuskirjaga, või ajab selline agressiivsus jänkid hoopis rohkem püha viha täis, et keegi neilt kaupa tahab kätte saada  ::)
« Last Edit: September 26, 2008, 10:12:40 AM by R0mm »

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #11 on: September 26, 2008, 09:18:29 AM »
Kui tagant torkida siis hakkavad liigutama vähemalt siiani on sellest abi olnud. Aga Yldiselt tasuks Rc4wd poest eemale hoida ja muude edasimyyjatega tegelda.

antix

• Global Moderator
  • crawl team
  • kardaanid, amordid, sensorid ja harjad on kurjast
    • View Profile
« Reply #12 on: September 26, 2008, 10:02:34 AM »
Mul viimase tellimusega läks 1 päev processingu peale.

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #13 on: September 26, 2008, 10:14:59 AM »
RC4WD poest tellides? Kõlab uskumatuna. Saatsin neile päringu protsessi kohta ära. Nii pikk aeg justkui viitaks, et mingi kaup on laost otsas, kuid sellisel juhul peaks nad sellest kirjalikult teada andma, mida pole tehtud. Eks ma nüüd ootan siis veel 2 nädalat, et kirjale keegi viitsiks vastata  :-?

antix

• Global Moderator
  • crawl team
  • kardaanid, amordid, sensorid ja harjad on kurjast
    • View Profile
« Reply #14 on: September 26, 2008, 10:32:19 AM »
rc4wdst jah, aga ma tellisin pinione. Võibolla suuremaid asju nad ei jaksa tassida laos ringi.