Author Topic: Võistluse Korralduslik pool  (Read 5732 times)

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Võistluse Korralduslik pool
« on: April 29, 2008, 11:25:24 AM »
Lihtsalt teema millele kaasa mõelda.
Kuna võistlused ja osalejate arv kasvab siis tahaksin julgustada kõiki kaasa mõtlema kuidas yritust paremaks teha ja mida me saame selleks teha.

Näiteks kas katusealune oleks vajalik või grill ja laud, toolid jne ?

Või näiteks tunneks keegi ennst kindlalt raja meisti osas või kohtunikuna siis ootan ainult rõõmuga selliseid pakkumisi ;)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
Re: Võistluse Korralduslik pool
« Reply #1 on: April 29, 2008, 02:49:23 PM »
Mina arvan, et laua ja tooli saaks ehk igaüks ise kaasa tuua, kui jutt käib sellisest lauast, millel tehnikat hoida ja putitada. Kuna meil see tegevus niigi looduslähedane, siis võibolla olekski just tore seda joont hoida ja hoiduda kõiksugu "kõrgtehnoloogilistest" abivahenditest (lauad, toolid). Samas grill ei teeks paha, sest lõket ei tohi ju igalepoole teha ja looduse reostamine on üldse paha. See oleks siis nüüd toitumise poole pealt.

Samas aga üks selline suurem telk oleks küll abiks, mis toimiks palava ilmaga päikesevarjuna ja vihmasemaga vihmavarjuna. Katuse all on iga ilmaga hea olla.

Korraldusliku poole pealt ei tea midagi kosta, sest pole ju ma veel võidu käind uimerdamas  :)
« Last Edit: April 29, 2008, 03:49:08 PM by R0mm »
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #2 on: April 29, 2008, 03:19:37 PM »
Harku on veidi nadi koht "pereüritust" pidada ja grillida.
kuskil merekaldal loomulikult.

harkus peaks kellegi lihtsalt "tanki" panema, kes käib mingi hetk kuskilt burxi toomas 8-)
Twin Force
Axial Blazer

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #3 on: April 29, 2008, 03:50:09 PM »
Mereäärsed kohad on jah eelistatud igal juhul - samas aga eiole veel nii soe et mereäärde ronida.
Ehk leiame Meremõisale lisaks mereäärseid kohti kus sõita - siis saaks harkust eemale hoida ja "pere sõbralikemaid " yritusi pidada.

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #4 on: June 19, 2008, 09:32:30 AM »
Tahaks see aasta ikka rohkem võistlus kohtasid leida et vaheldust oleks.

Iga võistlus võiks ju uues kohas olla - see aga eeldaks et kolmas võistlus see aasta juba vajab luurajaid liikvele ( 1,5 nädalat on jäänud )  :-/

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #5 on: June 19, 2008, 09:36:50 AM »
Mul on sel nädalal põhjarannikule..õigemini Toolse kanti asja.....
Samas meenub, et sealkandis peaks kuskil olema üks suur graniitrahnude hunnik....väikese pätakana sai miskis sellises kohas madistatud. Kindlasti käin läbi terve mereääre (vinnistu, Käsmu, Kuradisaar) seal peaks päris päris häid kohti olema.....

Keskeestis olen madistanud....Paide kandis nagu paekivi on, kuid sellist head karjääri pole leidnud

PS! väike täpsustus Danieli öeldule....võistluseni on siiski 2.5 nädalat, mitte 1.5 ;)
« Last Edit: June 19, 2008, 10:25:41 AM by Indrek_S »
Twin Force
Axial Blazer

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #6 on: September 07, 2009, 03:28:12 PM »
Meil on arenguruumi ...  [smiley=tongueout.gif]

Kellegil on ideid ... ?

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
Võistluse osavõtu tasu
« Reply #7 on: June 13, 2011, 11:27:08 PM »
Minu teada oleme sellest juttu teinud, kuid siiani  otseselt vastusteni jõudnud.
Isiklik arvamus on selline, et mingi 5€ pole palju välja käia ning see võiks koguneda kuhugi ühisesse ''potti''.
Hiljem saaks selle raha eest osta kas auhindu või mingisugust muud huvitavat crawlimisega seonduvat.

Mis te arvate? ::)
Summit::4S
XR-10::3S::DX7

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #8 on: June 14, 2011, 09:38:27 AM »
Mis selle ettevõtmise eesmärk oleks ?
Hirmutada uusi võimalikke võistlejaid ?

Ma saan aru et võistlejad tahaksid igal võistlusel nodi saada ja aasta lõpus uue rc mudeli.
Aga kahjuks pole see [size=18]nelja[/size] aktiivse võistlejaga praktiliselt võimalik.
20+ võistlejaga olen kahe käega poolt et võiks teha mingi vaba aastamaksu.

Kui aga me tahame täna midagi reaalselt paremaks teha - peame leidma uusi võistlejaid.
( siinkohal tänu Heidole ja Rom'ile võttes aktiivsemalt osa meie yhisest eesmärgist ... )

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #9 on: June 14, 2011, 09:40:13 AM »
Mina arvan, et on hea, et siin maailmas veel midagigi head tasuta saab teha ja mind ei huvita sealjuures ükski auhind ega muu nänn. Kui võistlemiseks on vaja mingeid poolikuid tennisepalle või muid vahendeid, siis nende soetamist miks mitte ühiselt toetada, aga ma ei näe kuidas mingi võistlustasu asja ilusamaks muudaks.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC