Author Topic: Raptor 2 Black Axle  (Read 4917 times)

kalfri

• Guest
Raptor 2 Black Axle
« on: December 19, 2008, 02:42:27 AM »
Et mis teie arvate on nad head asjad põmsit. tahaks eestikeeles kuulda plusse ja miinuseid  ::)

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: Raptor 2 Black Axle
« Reply #1 on: December 19, 2008, 07:49:49 AM »
Pluss on see et kõik jupid on alumiiniumist ja hammasrattad rauast.
seega peaks suht pommikindel asi olema - ja parema kliirensiga kui Clodbusteri sild.

miinustega aga on nii et seda toodab RC4WD ja siiani mitte yhelgi meist pole nendega head kogemust olnud -
alati läheb midagi katki ja nendega suhtelmine ja asjade vahetamine võtab juuuube kaua aega.Loe siit

Teine halb asi on metallist hammasrattad - kui sul on AM või FM saatja ja vastuvõtja.

Kolmandaks on raptori ylekanne suht piiratud.

ja pildilt tundub way liiga lai sild olema 2.2 klassi jaoks

antix

• Global Moderator
  • crawl team
  • kardaanid, amordid, sensorid ja harjad on kurjast
    • View Profile
« Reply #2 on: December 19, 2008, 11:40:55 AM »
Ei ole head asjad, arvan mina.

Väidetavasti 2.2 kannatab kasutada, kui sillad lõigata-keevitada kitsamaks  [smiley=icon_duh.gif], aga superi jaoks hammakad liiga kitsad silla sees ja ülekanne liiga kiire.

Aga vaata korra uuesti pildi pealt neid hammakaid - isegi RC4WD käigukastides on 2x laiemad hammakad, aga sillas on vääne vähemalt 3x suurem.

Kui RC4WD repertuaarist vaadata 2.2 võistlus-silda siis ainuke variant Bully http://rc4wdstore.com/product_info.php?cPath=60&products_id=846

See küll 100$ kallim. Kui nüüd edasi mõelda siis sinna 50$ juurde ja peaks aasta alguses juba Losi 1/10 kiti saama  ;)

kalfri

• Guest
« Reply #3 on: December 19, 2008, 05:44:11 PM »
ma ei tahagi võistlus masinat teha vaid oma lõbuks aga kui nende juppide kvaliteet nii paha et  siis vict pole mõttet tellida

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #4 on: December 19, 2008, 05:53:10 PM »
Ega vahet polegi kas teed võistlusmasina või mitte, meil siin on kõigil täitsa tavalised omaks lõbuks masinad, millega omaks lõbuks vahel võistlema tuleme. Ma arvan, et samas meil pole kellelgi nii kalleid sildu nagu sa plaanid osta. Üksi hakkab kiiresti igav ja lõpuks oled nagunii meiega koos kividel.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

kalfri

• Guest
« Reply #5 on: December 19, 2008, 08:26:04 PM »
ma lõuna-eesti mees kaugele on tulla ju

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #6 on: December 21, 2008, 03:23:05 PM »
vaidleks veidi Rom'ile vastu et yksi igav hakkab - oleneb ikka maastikustja enda ehitamise oskusest - sest alati saab paremini teha.

kihutamine tyytab yksi palju kiiremini ära.

aga teema juurde tagasi tulles ma soovitaksin enamuses ikka RC4WD asjadest eemale hoida ( jätkub sõidurõõmu kauemaks )