Author Topic: Kas kellelgi on Losi Mini RC?  (Read 49610 times)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
Re: Kas kellelgi on Losi Mini RC?
« Reply #15 on: December 27, 2011, 11:20:32 PM »
mis on üldse miniservo pluss? et lipo mahub kõrvale? see vist väga palju ei tundu võimsam olema kui mu enda oma:)

Heido

• crawl team
  • *
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #16 on: December 27, 2011, 11:26:11 PM »
mis on üldse miniservo pluss? et lipo mahub kõrvale?
just

Hiteci eeliseks veidi rohkem jõudu ja metallhammasrattad.
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #18 on: December 28, 2011, 12:04:21 AM »
tänud! hetkel ei tundu uue raami ost küll väga vajalik, kuid eks ma jätan meelde.
ma päris täpselt ei saa aru, mis suurusega servo sinna 4-link kinnituse plaadile panna saab, kas iga suurus sobib - mini, standard, full-size. ja kas tagumise osa jaoks on ka 4-link kinnituse plaat olemas.
ja nagu eelpool mainitud on mulle jäänud segaseks see, et kas siis mrc'le (mitte pro'le) on olemas sobivaid ülemisi vardaid, plaadid nagu on olemas, aga vardaid pole näind. ainult need pro omad, mille sobivuse kohta mittepro raamiga mul puudub info.

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #19 on: December 28, 2011, 04:40:14 AM »
lugesin veel veidi raami kohta netist. kas pmts kui mul on sõitev auto siis soetades selle raami saan ma kõik jupid pro raamile ümber tõsta, ilma, et peaksin midagi juurde soetama? 4-link plaadid vist pean ostma veel eks. kas miskit veel?

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #20 on: December 28, 2011, 08:17:00 AM »
losi mrc pro lingid peaks ju sobima.
juppe lihtne ja soodne ebayst osta.
Endal plaanis losi MRC osta, sildade kardaanide ja kasti vajadusel. Siis jääks üle lingid, raam, amordid ja kere, saaksid need minu käest oleks masin jälle parem.
Plaanis jaanuaris ära osta eks näis.
Scale ;)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #21 on: December 28, 2011, 12:22:47 PM »
Ei tohiks vahet olla kas rtr või pro, lingid on kõigi eelduste kohaselt mõlemale sobivad. Pro mudelite erinevus võrreldes RTR mudelitega on reeglina tugevamad ja/või kergemad materjalid. Tükkide disain on reeglina sama ja jupid omavahel vahetatavad.

Mind jäi see amordi pooleks minemine kuidagi kummitama. Et kuidas ta pooleks sai minna? Ma saan aru kui mingi kork tuleks pealt ära (endalgi juhtunud), aga et konkreetselt kuidagi pooleks? Tee pilti ja jaga muret, tahaks ka seda imelugu kaeda :)
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

Heido

• crawl team
  • *
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #22 on: December 28, 2011, 12:57:55 PM »
PRO

RTR
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #23 on: December 28, 2011, 01:12:19 PM »
see pooleks minemine oli jah selline liialdus:), kolb tuli välja ning hetkel on ta tagasi pandud, ainult õli pole. selle peab soetama.
mis raamile sa ehitad villu?
kirjutasin ühele 4-link kinnituste plaatide tootjale, et kas need pro ülemised vardad sobivad rtr'le ja tema vastas suht lakooniliselt "You should be able to with long 3mm rod ends."
mis te arvate perspektiivis, mis servo sinna oleks kõige tahedam peale kruttida, sest sellest sõltub hetkel mõningal määral ka esimese 4-link plaadi suurus, kui ma jään oma originaalraami juurde esialgu.

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #24 on: December 28, 2011, 02:24:19 PM »
ma kasutan sillad ja gardaanid ära oma scala uazil, ülejäänud masin jääb siis vist nagu üle. :D
http://rc.bg.ee/forum/YaBB.pl?num=1319640994
« Last Edit: December 28, 2011, 02:27:49 PM by villu »
Scale ;)

Heido

• crawl team
  • *
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #25 on: December 28, 2011, 02:30:12 PM »
Pro esimesel 4-link/servoplaadil peaks olema kinnituskohad nii mini- kui ka standardservo kinnitamiseks
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #26 on: December 28, 2011, 02:37:06 PM »
heidol on õigus pro servo plaadil on standard ja mini servo kinnitus. ;)
Scale ;)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #27 on: December 28, 2011, 02:56:44 PM »
päris äge projekt sul villu, mul isal õue peal päris uaz 3303:).
siis on vähemalt servo plaadi osas asjad selged. vb ma jäängi selle standardservo suuruse juurde, et ei hakka mingit hiigelkogust jõudu sealt välja ajama siis pole vaja muid juppe ka väga kapitaalselt tuunida. pean veel seda tsekkima. losi enda foorumis rccrawler.com on soovitatud muidu Hitec HS645MG servot (Hobbico CS-70MG, Tower TS-70MG - need kolm pidid identsed olema, lihtsalt erinevatele firmadele toodetud ). Samas keegi mainis, et tema jooksutab Hitec HS-5245 MG mini servot, mis pidi täiesti ok olema.

tundub, et see on paras sinna Hitec HS-5625 MG. standard suurus kah, sobiks pro plaadiga.
« Last Edit: December 28, 2011, 05:22:04 PM by demo »

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #28 on: December 28, 2011, 05:28:30 PM »
Hitec HS645MG soovitatakse seepärast, et ta on odav ja peab enamvähem mõistliku aja vastu ka, aga sobivaid servosid on palju ja mida kallim, seda parem reeglina. Igasugust odavat rämpsu pole minuarust mõtet kasutada, kuna vahetad neid tulevikus nagu sokke. Korralik kallim servo teenib reeglina sind kaua ja tuleb lõppkokkuvõttes odavam kui iga kuu uus odav servo peale panna. Hitec HS645MG on OK servo, aga kindlasti mitte parim mis saada on.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #29 on: December 28, 2011, 05:34:11 PM »
tänud Rom. soovita sellele masinale korralikku standard servot, mille hind poleks veel algajale mõistetamatult kallis.