Niisiis, vaatasin Alvari crawleri üle ja võtsin ka molekulideks lahti. Mõned asjad mida täheldasin.
Sillad peavad pöörlema vabalt näpu vahel. Alvar oli liiga palju seibe igalepoole pannud.
Igalpool liikuvatel osadel peaks olema hästi väike loks. Aga Alvari auto esisild oli nii kinni pandud et isegi mootor ei jõudnud ringi ajada.
Cvd-de liigendis võib ju veidi määret olla et liiga kuiv ei oleks, aga peaks arvestama et sellises kohas kogub see määre kiiresti liiva peale. Ja siis tulemus on kiiresti kulunud liigend.
Käigukast on heas korras samuti ka dig, kuid digi servo on pekkis. Mida Alvar sellega tegi ei tea.
Üldiselt on auto endiselt tehniliselt väga heas korras, ning nüüd olen ma kõik üle käinud. Sillad puhastatud ja määritud,käimakast kontrollitud ning ka dig on ok.
Nüüd aga elektri poolelt miskit.
Elektroonika toimib nagu varem, KUID väga suure koormuse all esineb olukord mida Alvar seletanud on. Mootor ei jaksa minna ning esc hakkab punast vilgutama.
Mõningase juurdlemise tulemusena jõudsin arvamusele, et see on tingitud akust.
Nimelt kui mina selle autoga liiklesin, oli kasutusel 1050mah 3s rhino aku millel oli normaalne C väärtus.
Aga Alvaril on kasutusel 1000mah 2s ja 25C aku.
Seega mina leian et paremat akut vaja. Aga enne 3s ühendamist on vaja kontrollida et too esc on sobivas režiimis.