Hei.
Masina sillad vedelesid minu käes juba päris tükk aega. Viitsimisest jäi puudu ise lingid konstrueerida ja raam teha. Seega ligi aasta peale sildade soetamist mõtlesin, et küsin ega müüjal raami ja muud kola alles pole. Minu õnneks vedelesid nad ikka veel tema käes ja soetasin ka need omale. Jupid kohale jõudsid siis mõtlesin, et hakkan kokku laduma. Aga ohjeerum, polte ja mutreid polnud mul kodus sellises mõõdus piisavalt nagu tarvis. Sai boltlandist läbi käidud ja vajalikud asjad ostetud. Niisiis panin masina kokku ja siis jäi ta jälle seisma mul. Nüüd nädalavahetusel mõtlesin, et pole midagi teha ja hakkasin konstrueerima elektroonikat sinna peale. Selgus, et mul vedeles kapis traxxase 3 kanaliga raadio, ja servo.
Raadio raadioks, aga servo on tiba nõrk, surumis jõud 6v pealt miski 8kg. Kunagi tulevikus on plaan võimsam peale soetada. Mootorite kohapealt ootan tulumaksu, siis ostan kodanik sanderi käest Integy 65T mootorid. Regu koha pealt on veel asi lahtine, kuna mingit võistluspilli siit tulemas ei ole, siis otsustan ilmselt ühe regu kasuks. Mis tuleb, selgub aga siis kui keegi midagi head soodsa hinnaga ära annab. Aitab ka jutust ja mõned pildid. Masin on ka müügis, kuna teised autod tahavad finantsi. Aga praegu bagiga väljas nkn väga ei sõida, siis võiks selle töökorda seada.