Tere minupoolt kõigile foorumlastele!
Otsustasin siis ka crawleri omanike klubiga liituda. Olen juba küll tükk aega crawlereid piilunud aga asjale pani punkti minimaailmal Rometi axialiga turnimine. Esimese pilguga hakkas mulle väga meeldima Axiali Scx10, aga siis sain väga hea pakkumise Kyosho Rockforcile. Kuna mu 1/8 truggy on sponsoreering kyosho poolt siis tundus igati viisakas ning mõistlik minna RFi teed (see küll ei tähenda et SCXi soetamis plaan päris maha oleks maetud). Peale põhjaliku kaevamist otsustasin asja ära tellida. See oli siis eile

, asi peaks kohale jõudma järgmise nädala keskel/lõpus.
Nüüd siis natuke plaanidest:
Esimese asjana tellisin kohe juurde RcscrewZ-i roostevaba kruvikompleti(miskipärast otustas kyosho selle kompekti veel osaliselt ristpea kruvidele põhineva teha ja kuna ma vihkan ristpead oli see käik täitsa loomulik). Loodame et jõuab kitiga samaaegselt kohale.
Järgmise asjana tuleb vaadata alla mingid korralikumad jalavarjud ja võistluslegaalne kere.
Silma on jäänud axiali veljed ning losi rehvid, aga eks ennem tuleb asi kätte ja kokku saada, et saaks offsetid üle kontrollida(romet ma loodan et saad korraks mulle äkki oma axiali rattajooksu laenata).
Tahaks asja originaaliga võrreldes törtsu kitsamaks saada.
Veel tekkis mõte proovida mingite vähe kitsamate velgede peal ja ümber tehtud sisudega Proline M3 Gladiatoreid, mille suht värske jooks mul kusagil vedeleb. Tundub olema sihuke rehv mis võiks isegi turnimiseks sobida,

Tehnika osas on asi suht lahtine, aga eks ajajooksul ole seda kama palju kogunenud nii et püüan midagi varudest kokku leida.
Mootori osas tahaks kasutada üht suht suure KVga thundertigeri outrunnerit mis mul vedelma on jäänud.
Kindalsti tahaks saada võimalikult ruttu tagasillale nö lockoutid, sest originaal käändmikega tagasilla ehitus tundub mulle nõme.
Loodame et keegi on lähiajal nendega välja tulemas, kui mitte siis tuleb härra Karlovit tülitama hakata. Mõttes siis midagi sellist

Orig raami tuleb ilmselt suht ruttu modima hakata et raskuskeskme vähe normaalsemasse kohta saaks.
Loomulikult on plaanis ka raami vahetus mingi hetk ,kuna mulle tundub orig raam liiga raskpärasena. Eks ole näha ,kas saab midagi ise meisterdatud või siis nt xtreme racingu oma ostetud.
Xtreme racingu raam:

Kui keegi mingi ägedat keret mis 310mm sillavahele hästi sobiks(eelistuna suburban, blazer või bronco

)
pakkuda oskab andke julgelt teada. Ootan ka soovitusi rehvi ja velgede osas.
Kohtume kividel

Märten