Author Topic: Õnnelik Wheely King omanik  (Read 35008 times)

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
Re: Õnnelik Wheely King omanik
« Reply #15 on: September 07, 2009, 10:10:55 AM »
Kui ESC kannatab suuremat pinget, siis võid vabalt kasutada. Pead seda lihtsalt kuskilt uurima. Linkide otsa käivaid munakaid saab ilmselt eesti mudelipoodidest ka üsna vabalt.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

urmas382

• Guest
« Reply #16 on: September 07, 2009, 03:48:25 PM »

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #17 on: September 07, 2009, 04:17:04 PM »
Soovitan soojalt üle minna veidi teist sorti raamile. Käigukast kas pikali või mootor asetada käigukasti kõrvale. Mootori asukoht 90 kraadi keerata. Aga seda omal valikul.
Summit::4S
XR-10::3S::DX7

urmas382

• Guest
« Reply #18 on: September 07, 2009, 04:39:28 PM »
Mul on juba plaanis kunagi täiesti uut raami tegema hakata alumiinjum toru peale on teist hulgim meetreid vedelema jäänud 7mm toru 1mm seinaga. Enne tuleb õõtsad ära teha, loodan, et homme saab midagi Rc.Pro.Oü kontorist. Kui vajalikud pudinad olemas hakkan aretama. Ise Tallinna ei saa saadan väikse naisterahva oma soovidega sinna.
Panin ka oma 18 akut nüüd laadima (sõidumõnu jätkub ehk kauemaks). ;D

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #19 on: September 07, 2009, 08:27:42 PM »
Veel teadmiseks, et tõsise crawlimise tarvis  on mõtekas soetada uued dogboned või lausa cvd-d. Mina olen siiani murdnud 2 originaal dogbone ja võistluse lõpuks ka roostevaba terasest dogbone.

urmas382

• Guest
« Reply #20 on: September 08, 2009, 03:39:29 PM »
Küsiks siis nõu Pionide ja Spuri kohta praegu on mul  Pion 21 ja Spur 90 ja see on liiga kiire.
Kas on miskit tabelit mille alusel saaks kiirust reguleerida, samas on Kingile müüa ka Reduktion gear box set. Mis on selle eesmärk?

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #21 on: September 08, 2009, 05:35:21 PM »
Minul on hetkel spur 96(vist) ja pinion peaks olema 14. Gear reduction boxi mõte on üsna sarnane pinioni ja spuriga mängimisele. Lühidalt ta muudab gear ratiot. Ehk teeb masina veel aeglasemaks. Mootoriks võta näiteks mingi 55 keeruga isend. 14/96 ja 55t on mul üsna aeglane. Aga esc takistab kah veidi nii ratta kiirust kui ka muid suht vajalikke lisasid mis spets escidel on.

urmas382

• Guest
« Reply #22 on: September 11, 2009, 03:25:17 PM »
Täna on siis päev kus peaks saama kätte uued rehvid, reduktori ja crawleri kiti.
Küsiks siis seda, et kuda neid liimitud rehve lahti võetakse Zebra mainis, et peab 0,5 tundi vees keetma? Või on miski lihtsam moodus.

Heido

• crawl team
  • *
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #23 on: September 11, 2009, 04:09:21 PM »
Spurri ja pinioni pärast ma ennem ei muretseks kui gearbox ja aeglane mootor küljes.
Aga miks liimitavad rehvid - Antixil ju võistluskõlbulik beadlock-velgedega rattakomplekt müügis, raskusedki küljes???
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #24 on: September 11, 2009, 09:05:18 PM »
Just. Minu ja ka paljude teiste crawlimishuviliste silmis on kõige paremad või lihtsamad bead-loc veljed. Need on sellised kus rehv käib velje ja alu rõnga vahele ning siis kruvidega kinni. Ehk liimivaba.

urmas382

• Guest
« Reply #25 on: September 11, 2009, 10:05:44 PM »
matsingi selle liimimise maha ja revid jäävad velgesid ootama.
Rehvideks on Hpi Rock Grabberi haisvad rehvid.
Masin sai nüüd kõik lisad külge, ütlen ausalt teine masin kohe  ::)
Miski aeg tuleb ka selle raskuskeskmega tegelema hakata,  see rohkem tuleviku plaan samuti ka servo vahetus natuke võimsama vastu, originaal on ikka nõrk mis nõrk. Aga jah kui kellelgi teada on kust kiiremas korras velgesid saab andke teada.
« Last Edit: September 11, 2009, 10:09:55 PM by urmas382 »

Rom

• crawl team
  • *
  • ClayPitRC
    • View Profile
    • ClayPitRC.eu
« Reply #26 on: September 11, 2009, 10:31:41 PM »
Ära sa jumala eest siit vaata http://shop.planana.ee/index.php?cPath=26_73
Kiiremas korras muidugi ei saa, sest 5 inimese pärast, kes antud hobiga tegelevad, pole mõtet kaupa laos hoida.
Vaterra Ascender Defender::TRX4 Sport '66 F-100
Otsid RC mudeleid? Vaata siia  ClayPit RC

urmas382

• Guest
« Reply #27 on: September 15, 2009, 08:46:38 PM »
No nii olen siis oma masina kallal ka paar head päeva nokitsenud. Nüüd siis istun juba teist õhtut ja mõistus on otsas. Sai tehtud alumiinium plaat kuhu kinnitus mootor ja reduktor. Mootor täitsa all (raskuskeset arvestatud võimalikult all) reduktor on siis mootoril peal 45' gardaanidega all. Jäävad teised sildade suhtes natuke risti küll, aga toimib. Alumised õõtsad sai kinnitada ilusasti alumiinium plaadile, nüüd ülemistega tekkis probleem, tagasillaga küll mitte, just esimene. Küll jääb gardaan ette siis jälle mootor täielik peavalu kohe. Lahendus küll on ajada mootori alune plaat laiaks ehk siis oma 8,5 cm. Üldjuhul tuleks see keskmine osa crawleril ikka kitsamaks jätta või ma eksin?
Selleks et asjast paremini aru saada panen homme oma albumisse ned pildid ka. :-/

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #28 on: September 15, 2009, 09:57:19 PM »
Piltidest oleks palju kasu. Saaks paremini aru ning paremini seletada mis ja kuidas. Mul endal on alumise plaadi laius tavalise wheely käigukasti kõrgus miinus umbes 2cm. Ehk umbkaudu kuskil 9-10cm. Linkide kohta ei oska enne öelda kui pilte on.

urmas382

• Guest
« Reply #29 on: September 16, 2009, 07:54:36 AM »