Seoses viimaste aegade arengutega ja faktiga, et viimane ronimisetapp sel hooajal on varsti käes ja pikkadeks talveõhtuteks tegevust vaja, siis olen otsustanud, et peab ka ikka ise ehitama hakkama.
Plaanis on teha midagi scale mudeli poole, kuigu päris scale ta võibolla ei tule ja kuna ma asjas natuke kahtlen, siis tekitasin teema 2.2 projektide alla.
Niipalju kui oskan ja saan, valmistan ise. Esialgu on selleks shassii, mis tuleb selline pikk (413 mm), teljevahe saab olema ~300 mm. Raami joonistasin ise valmis, kuid eeskujuks võtsin ühs netipoes müüdava toote, et esimese korraga kohe mitte täitsa puusse panna. Momendil veel täitsa hästi ei tea kuidas ja millest ma ta välja võlun, aga ilmselt 3-4 mm paksusest duralumiiniumist. Kust ma seda aga saan on praegu veel täiesti teadmata.
Sildadena plaan kasutada ax10 sildu. Lisaks tuleb axialilt ilmselt ka käigukast, kuid see on ka vist kõik.
Ehitamiseks on tellitud kõik vajalikud torud linkide jaoks, samuti munakad koos rod-endidega ja neid ühendavad seadekruvid. Samuti on tulemas rc4wd blingipoest rock crusher rehvijooks ja bling-bling veljejooks. Vajaka on kindlasti mitu peotäit kraami veel, kuid eks neid saab juba siis muretseda kui olemasolevast on midagi kokku pandud.
Aga kuna mul veel pole valmis ei raami, ega käes ühtegi vidinat mida sinna külge keerata, siis üritan virtuaalselt asju kokku sobitada.
Tänaõhtuse joonestamise tulemus on siin. Ühtalsi tegemist esimese ettekujutusega sellest, mis valmima hakkab.