Üheks asjaks millega tuleb tegeleda on põhjaplaadi lisa paigaldamine, kuna mootor on nii pikk, et ulatub praegu väga kaitsetult üle plaadi ja on kõiksugu vigastustele seega vastuvõtlik. Lisaks on seal veel pundar sensori juhtmeid. See osa tuleb ära kaitsta kuidagi. Esimese ronimisega midagi muud otseselt silma ei jäänud. Sillatalad muidugi käivad ka vastu kive ja roolimehhanismi vardad, aga see puhtkosmeetiline. Kriimud tulevad peale, kuid see paratamatu. Aku leidis omale uue koha ette keskmiste linkide peale servo taha. Praegu ikka veel 5-cell 1500mah akupakk, mis kestis ~20 minutit kui fotode tegemise aegu vaadata. Vist ei hakka praegu muud akut ka muretsema, vaid võimaluse tekkimisel hakkan kohe llipo-sid kasutama.
Kitsega on nii, et ühe korra lükkas esc end kivide vahel välja. Miks ta seda tegi ma ei teagi. Manual ütleb, et ta lülitab end välja kui rootor on blokeeritud või mootor/esc üle kuumenevad. Mootor ja esc olid terve sõidu vältel täitsa külmad, niiet äkki siis jäi ratas kuskilt kivi vahele nii kõvasti kinni, et esc arvas heaks end kaitsma hakata ja lülitas end välja. Drag brake on natuke nõrk. Brushless mode maksimum on midagi 12,5% (misiganes see ei tähendaks) ja brushed mode drag brake max on 90%. Natuke suurema kallaku puhul kipub tagasi vajuma tasapisi kui gaas maha lasta. Edaspidi pole üldse pidurit vist, kuid rool välja keerata, siis samas allapoole ei vaju kui nina kallaku suunas on. Kitse tippkiiruseks hindaks silma järgi ~10 km/h või natuke rohkem (ülekanne on ax10 stock, kuid mis olulisem, aeglane ots on tõsiselt aeglane, võib täitsa vabalt teokiirusel liikuda. Mul olemas ka üks 17T pinion, aga sellel on seadekruvi mingis tollimõõdus kuuskant ja mul pole ühtegi võtit mis seda keeraks.