Author Topic: Kuidas ma WheelyKing'i ostsin  (Read 32811 times)

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
Kuidas ma WheelyKing'i ostsin
« on: July 09, 2008, 11:04:31 PM »
Et alustada mingisuguse projektiga tuleks leida sobivad sillad. Tahaks alustada vaikselt crawlimise projektiga ning paluks teil teadjamatel soovitada mulle mõni parem tala sild. Sooviksin veel nii, et 1 oleks keeratav (esi) ning teine mitte keeratav(taga)sild. Paluks linke ning infot kuidas on tellimisega.

EDIT ADMIN: Mõistlik pealkiri
« Last Edit: July 30, 2008, 10:28:50 AM by admin »
Summit::4S
XR-10::3S::DX7

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
Re: Sillad
« Reply #1 on: July 10, 2008, 12:11:20 AM »
Ma pean tagasi tulema märke juurde et "LOE FOORUMIT" siin on kindlasti kõik talasillaga toodetud mudelid ära mainitud erinevates teemades. Järgmine kysimus oleks kohe kui suurt crawlerit soovid ehitada - kas 2.2 või super ( väikest või suurt ) klassi masinat ning seejärel kas soovid kardaanidega ja käigukastiga masinat või et mootor kinnituks silla kylge.

aga teeme elu lihtsamaks kõigile algajaile et hiljem hea linkida oleks:

Tamiya Clodbuster
Tamiya TXT
Tamiya TLT
Tamiya cr01
Tamiya Juggernaut
Tamiya Hilift ( F350 & Hilux )
Tamiya Mounaineer, Hilux, Blazing Blazer
Kyosho Twinforce, Madforce
Berg Newage enroute
HPI Wheelyking 4x4
Duratrax cliff climber, Jokomo cl challenger
PTI Goliath
Axial Ax10

kindlasti on veel midagi.

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #2 on: July 10, 2008, 12:02:11 PM »
Klass oleks kindlasti super ning ausalt ma ei oska öelda kas kardaani ning käigukastiga või otse. Millised oleksid nende plussid või miinused? Kardaan näiteks vastu kivi kõveraks?

tola555

• Guest
« Reply #3 on: July 10, 2008, 04:17:24 PM »
Klass oleks kindlasti super ning ausalt ma ei oska öelda kas kardaani ning käigukastiga või otse. Millised oleksid nende plussid või miinused? Kardaan näiteks vastu kivi kõveraks?
Kardaaniga autol hakkab silda väänama, ühte ratast õhku tõstma. Palju see praktikas esineb ja kui väga probleemiks on, seda kommenteerivad teised.
Vaata ka minu jauramist: http://rc.bg.ee/forum/YaBB.pl?num=1208766527

Niipalju kui teisi kuulatud, siis väike auto pidavat maastikul isegi rohkem põnevust pakkuma.

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #4 on: July 10, 2008, 04:28:55 PM »
Ütleme jah, et Super-klassi autoga väljaspool võistlusrada pole miskit teha. Noh, sõita saab, aga igavaks läheb.

2.2 on selline universaalsem asi. Näeb "pärisautolikum" välja ja käitub kah "reaalsemalt"

Mina soovitan alustuseks Axial AX10-t of course 8-).
2100 EEK maksev* auto on karbist võetuna võistlustel esikoha pretendent.

* - hind USAs
Twin Force
Axial Blazer

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #5 on: July 10, 2008, 06:10:20 PM »
Olgu klass siis 2.2. Paluks linke sildadele et saaks tellida kas valmis  crawler komplekti  või ainult sillad. Ning siis jääb valikuks sillad millel mootor on otse selle küljes.

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #6 on: July 10, 2008, 07:11:59 PM »
Ütleme jah, et Super-klassi autoga väljaspool võistlusrada pole miskit teha. Noh, sõita saab, aga igavaks läheb.
Noh mitte päris ... super on siiski palju võimekam kui 2.2 - suuremad kivid, suuremad rattad, tagarataste keeramine jne.
Suurem on parem kindlasti - aga ka poole kallim kokkuvõttes kui 2.2 ehitamine ning see on ka yks põhjuseid miks väiksed niivõrd levinud on.

lingid on siin:

Mootoriga sillad on ainult: Tamiya Clodbuster, Berg Newage ja duratraxi masinal.

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #7 on: July 11, 2008, 09:12:53 AM »
nujah, Daniel, seda ma silmas pidasingi, et superiga läheb metsas madistades igavaks, pole challengit
Twin Force
Axial Blazer

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #8 on: July 12, 2008, 08:50:47 PM »
Kui teil midagi selle vastu pole siis paluks veidi selgitust kuidas osta UK Ebayst ning milliseid probleeme võib Eesti tolliga tekkida. Ostaksin hea meelega terve axial ax10 komplekti.
« Last Edit: July 12, 2008, 08:51:21 PM by tarmotilk »

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #9 on: July 12, 2008, 09:03:29 PM »

2.2 on selline universaalsem asi. Näeb "pärisautolikum" välja ja käitub kah "reaalsemalt"

Mina soovitan alustuseks Axial AX10-t of course 8-).
2100 EEK maksev* auto on karbist võetuna võistlustel esikoha pretendent.

* - hind USAs

Ütleme et just seda tahangi osta ning võimalikult sarnase hinnaga. Kuidas seda Eestisse tellida?

Indrek_S

• crawl team
  • *
  • only shafty
    • View Profile
« Reply #10 on: July 13, 2008, 09:55:44 PM »
Palju küsimusi ja vähe vastusied.

Vastused tellimise kohta leiad sellestrubriigist

Euroopa Liidu sisesed kaubavahetused tolli ei lähe. Nii Inglismaa kui ka saksamaa on EU liikmed
Twin Force
Axial Blazer

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #11 on: July 14, 2008, 09:25:11 AM »
Tahes tahtmatta saatmine ja tolli läheb ikka kokku u. 1000.-eek ehk kokku ikka veidi yle 3000.-eek
Odavamalt saab ainult siis kui keegi tuttav välismaalt ise kaasa toob või tuttav onu välismaalt saadab.
Axial AX10 on suht samaväärne HPI wheelykingiga 4x4 mida minuteada myyakse ka eesti HPI esinduses - äkki tasub uurida
hind mudugi sama mis axialil koos saatmisega AGA tal on ka elektroonika juba peal ( axialil eiole - sinna peab juurde ostma saatja , vastuvõtja, kiiruskontrolleri, servo ja aku )

Muidu netist ostmine on lihtne - võtad tagataskust krediitkaardi - trykid paar numbrit - vajutad nuppu "OSTA" ja juba pannaksegi asjad teele :)

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #12 on: July 14, 2008, 12:03:53 PM »

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #13 on: July 14, 2008, 12:17:05 PM »
http://hpi.dev.produxi.ee/?lang=est&m1=1&m2=4&m3=7&tk=5&prod=4

AGA et sellest saada head crawlerit pead veidike vaeva kah nägema - korralikud rehvid ja pikemad silla kinnitused ja diffrid lukku.

Tarmo T.

• crawl team
  • *
  • Metal Maniac
    • View Profile
    • TTO Metals
« Reply #14 on: July 15, 2008, 12:16:03 PM »
See on põhimõtteliselt kõik kompletkis. Et kui vaja komplekteerida siis teen selle ära ning saan juba sõita? Ega need pikemad sillakinnitid ju eriti kallid pole? Või saaks ka sellega?
http://hpi.dev.produxi.ee/?lang=est&m1=1&m2=4&m3=7&m4=22&tk=5&prod=8
« Last Edit: July 15, 2008, 12:18:14 PM by tarmotilk »