Võistlustelt tagasi ja ysna ysna ysna väsinud - aga yritan siiski mingi kokkuvõtte teha.
alustuseks suur tänu Team Heido'le et aitasite rc.bg.ee Nordicu kaardile tõsta.[smiley=bowdown.gif]
Ma oselesin ainult scale võistlusel - seega mu laupäev oli niiöelda ysna vaba ... kohale jõudsin umbes 11 paikku kui võistlust uuesti starditi suurema vihma pausi järel.
Esimene pilk rajale aga oli hirmutav ... rada asus mingi jõe ääres umbes 10 - 20 m kõrgusel graniit astangul
kõik võistlejad ning pealtvaatajad pidid mööda seda vihmast libedat graniiti 3-4 m allapoole laskuma ning balanseerima ennast kui crawlerit alla meetristel servadel. Ylavalt vaadates rajast või võistluse seisust mingit ylevaadet ei saanud aga alla ronida ei julgenud või ei mahtunud sest rahvast oli yle 40 inimese selle kalju servapeal laiali jaotunud. Korraga sõideti sama aegselt 3 rada kuhu igayks siis elavas järjekorras oma järge pidi ootama - mis kitsendas veelgi seda astangut.
Autosid oli seinast seina ... samuti nagu sõiduoskusi .... enamus paremaid masinaid aga siiski MOA'd kõikide võimalike lisadega ( ka. oma gravitatsiooni generaator ilmselgelt )

Kui vihma enam ei sadanud läksin ymbrust uurima Fat Girl'i ja Blower Buggyga ( pildid hiljem )
Õhtul oli aga "pidulik sööma" ning auhindade jagamine pluss kola loosimine jne.
Enamus seltskondi istus omaette ning erilist "vennastumist " ei toimunud tippsportlased siiski

Järgmine hommik aga algas varakult ... kell 9 tehniline kontroll ning seejärel radasid vaatlema ja seejärel elav järjekord raja ees .... 3 rada enne lõunat ning 3 peale lõunat.
Tehnilises kontrollis sai minu auto 42 boonus punkti - mis oli kõige kõrgem boonus - ning samas väljendas kohe pöördvõrdeliselt ka seda kui raske mul saab radadel olema "stock" honchode ja muude scx'ide vastu.
Hommikused rajad olid tegelikult head .. kui jätta välja fakt et õnnetu kukkumise korral oleks pidanud kalavõrguga autot jõest tooma .... yhe endover salto siiski sain ning kaotasin selle tulemusena auto kapoti.
Pealelõunased rajad aga siirdusid kividest eemale ning mullasele männimetsale suure tõusuga plus parajat tugev vihm. Ehksiis wheelspeed + mägi ja lahtnine, mudane pinnas ... yks vintsi remont ning kokku neli rolloverit ning peale kahte rada vihma sadas nyyd tugevalt et puud enam ei aidanud vaatasin viimase raja poole mis oli teistest 2x suurem tõus ning fakt et yhe härra highlift hilux minust just mööda uperpallitas umbes 10m allapoole jõudsin otsusele et see pole enam lõbus - ning lasin kirjutada maksimum puntid ja lahkusin.
Tulemused:

Kokkuvõte: Ma läksin skaalavõistlusele ja selle ma võitsin .... mitte sõidus aga skaalas 8-)