Esmamulje on väga positiivne ausalt öeldes.
Kokku panna oli väga mõnus - manuaal oli koma kohani täpne ja kõik detailid ja isegi poldid (hex) ning mutrid
ilusti oma märgistusega kotikestes. Kõik asjad läksid lihtsalt kokku - ei pidanud midagi käiama või viilima jne.
Beadlockid ja rehvid on vast ainukesed asjad millega ma päris 100% rahul pole - nimelt käib beadlock 2mm poltidega kokku mis kannatavad ehk ainult paar korda lahti keerata - ja ma ei näe et sinna mõni muu rehv hästi istuks. vaatamatta sellele et venom tõi myyki ka spets ratta raskused mis poltidega velje sisse kinnituvad - ma ei näe et tasub tina osta 50.-$ eest.
Rehv on kah veidi laia poolne ja mitte just kivi ronimiseks mõeldud - liivas ja mudas ehk.
Sõitmisel on masin väga rahulik ja ennustatav ning raskuskese uskumatult madal - vaatamatta sellele et aku asub suht kõrgel. Lisaks pööramis raadius tasub eraldi mainimist - see on tänu CVD'le eriti raju
ning isegi Towerpro995 saab sellega hakkama.
Safari käigus kadus yks kardaani pin ära - tegin traadist uue - siiani töötab

aga kardaan kinnitub käigukasti ja silla kylge väikeste boltidega ( nagu pinioni bolt) ja kui sinna keermeliimi panna siis enam neid lahti ei keera - seega sain eile need boldid juba välja puurida - ning nyyd panen tavalised m3 sisekant poldid. Ehk siis poldid mis on kaasas - on halvad - aga ajavad asja ära kui palju mitte kruvida.
Kokkuvõtteks aga ma olen VÄGA yllatunud - et sellise hinnaga saab crawleri mis tegelikult kah suudab crawlida.

Ilmselt varsti panen raja maha ja testin Clod'i vastu siis oskan rohkem öelda.
Nyyda aga tõstan teema