Author Topic: Kas kellelgi on Losi Mini RC?  (Read 49610 times)

Heido

• crawl team
  • *
  • Rocks!
    • View Profile
Re: Kas kellelgi on Losi Mini RC?
« Reply #30 on: December 28, 2011, 07:10:02 PM »
Hiteci HS645MG (u. 10kg) või Savöxi SV0251MG (16kg) on selle putuka jaoks mõlemad väga ok servod. Kui vaba raha on, võib teravama servo ka panna, kuid minu meelest hobiautole sulaselge overkill.
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #31 on: December 28, 2011, 07:44:31 PM »
kas digitaalne HS-5625 MG on etem kui analoog HS-645MG? kas selle savöx'i markeering on sc0251mg (sul oli kirjas sv0251mg)?, see juba omajagu võimsam ka kui need hitec'i omad. see savöx on ka larger-standard suurus (mis iganes see veel tähendab).
üks loll jõuab rohkem küsida kui... :)
« Last Edit: December 28, 2011, 10:26:10 PM by demo »

Heido

• crawl team
  • *
  • Rocks!
    • View Profile
« Reply #32 on: December 29, 2011, 12:07:48 AM »
HS645MG digitaalne vend on HS5645MG. Mina kasutan digiservot ainult seetõttu, et mu raadiokomplekt seda nõuab. Mõlemad servod on mul olnud, otsest vahet kasutuses pole märganud.

Savöx jah sc, mitte sv.
Bully2 2.2m
HPI E-Savage
HPI Blitz SCT

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #33 on: January 02, 2012, 09:27:26 PM »
Endal plaanis losi MRC osta, sildade kardaanide ja kasti vajadusel. Siis jääks üle lingid, raam, amordid ja kere, saaksid need minu käest oleks masin jälle parem.
Plaanis jaanuaris ära osta eks näis.

ehk oleks sul soodsam osta need vajaminevad jupid lihtsalt e-bay kaudu?

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #34 on: January 03, 2012, 11:50:01 AM »
Ei tuleks odavam kuna komplektseid sildasid pole saada. ja juppikaupa sildsid osta siis postikulud oleksid üüratud.
Olen paar head pakumist kahjuks juba maha maganud  :'( aga otsin ja ootan. ;D
Scale ;)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #35 on: January 03, 2012, 03:24:30 PM »
ma just uurin ka, et millisest poest saaks võimalikult palju juppe osta korraga, sest postikulu jah ajab asja kulukaks muidu.

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #36 on: January 03, 2012, 04:22:27 PM »
Panin just silma peale ühele pro komplektile, mõne päeva küsimus kas san voi ei.  Siis saad minu käest soodsalt. PRO lingid, raami, amordid, kere, ja sillal olevad lingi kinnitused.
Scale ;)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #37 on: January 03, 2012, 04:34:15 PM »
palju päevi sele lõpuni on muidu? ma siin just vaatan, et peaks kahest kohast tellima ja kombineerin, et mida, kust ja millal..

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #38 on: January 03, 2012, 04:52:20 PM »
Oksjon lõppeb 4 päeva pärast. kui vähegi võimalik üritan selle ära võtta sest pro komplekte vähe saada. annan kindlasti teada.
Scale ;)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #39 on: January 03, 2012, 06:13:55 PM »
selge lugu. vaata, et sa siis odavalt saad, sest ega ma eriti ei poolda seda süsinikust raami, metall juba iseenesest oma raskusega ajab masina raskuskeset madalamaks ning kui ma kere ei kasuta siis kuluks mulle sealt ära vaid lingid, sest plaatide jaoks mul on teine idee hetkel ning vedrud on pro'l minu teada lühemad kui rtr'l (selles pole 100% kindel).
pmts tahaks juba masina uuesti normaalselt liikuma saada optimaalse raha ja aja kuluga, mul on selline aju, et kui miski sinna liiga kauaks ringlema jääb siis raiskan ma selle asja jaoks mõttetult palju aega:)
« Last Edit: January 03, 2012, 06:17:28 PM by demo »

Daniel

• Administrator
  • crawl team
    • View Profile
« Reply #40 on: January 03, 2012, 06:43:17 PM »
Kõik asjad mis asuvad kõrgemal kui ratta tsenter peavad võimalikult kerged olema ka. raam

Ja teine asi et hobi puhul ei ole sellist asja nagu mõtetult palju raisatud aeg .... mitte kunagi !
sa teed seda sest sulle meeldib seda teha ... nagunii on ehitamine parem kui sõitmine.

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #41 on: January 03, 2012, 07:31:14 PM »
ok, võtan oma sõnad ruttu raskuskeskme kohta tagasi. aga ma ikkagi pole väga leidnud netist, et rc puhul see süsinikust raam oleks väga selline asi, mille peale tormi joostakse. et kui juba viga saab siis võib kergelt puruneda, äkki oli see põhjus, miks nad väga popid pole.
hobi ja aja teemal ma ei hakka vaidlema:)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #42 on: January 03, 2012, 09:58:10 PM »
hei, villu! kas see kere on muidu juba liikunud masinalt pärit või on tegu uuega? tänud!

villu18

• crawl team
  • *
  • I'm born to crawl
    • View Profile
« Reply #43 on: January 03, 2012, 10:05:07 PM »
Vaevalt nad pro kiti kehvematest jupidest teeks kui tava masina. Amordid on prol ju keermega reguleeritavad.
Kui tahad ainult linke, siis lingid saad.
Ostan tuttika PRO kiti ;)
« Last Edit: January 03, 2012, 10:05:48 PM by villu »
Scale ;)

demo

• crawl team
  • *
  • I crawl
    • View Profile
« Reply #44 on: January 03, 2012, 10:13:28 PM »
meelde on jäänd selline info, et kui see raam mingit kõva hoopi ei saa - kukkumine kivile vms siis peaks ta teenima ilusti. muidugi võin ma hetkel ka segast ajada. kui sa ta kätte saad siis anna mulle kindlasti teada:), ma olen praegu oma juppide valikuga kahe vahel. liiga palju valikuid:)
vaatasin villu sul veel seda uaz teemat seal... sa oled ikka kreisi:D:D. kujutan ette, et selliseid tyype on teisigi, aga noh selline nikerdamine on ikka mul küll üle mõistuse ja ammugi oskuste:D väga ülbe!
« Last Edit: January 04, 2012, 01:17:35 AM by demo »