Niisiis üks magamata öö seljataga. Kella nelja ajal öösel, kui sildu külge kruvisin, viskas juba päris palju erroreid sisse. keerasin näiteks ühe amordi tagurpidi raami külge ja mõned vimkad veel). Kella viie ajal, kui auto praktiliselt koos oli, otsustasin siiski enne tööpäeva algust paar tundi magada ja nii jäigi auto vaid ühe ratta otsa, mis sai kokku pandud. Hommikul panin ühe veel kokku ja tagarattad seega olemas. Eesmised panen kokku kohe koos veljele tinariba lisamisega, mida mul veel pole. Siis vaja veel elektroonika peale panna, mis polegi nii lihtne ilmselt, sest see juhtmeposu on ikka parajalt suur, mis ära tuleb mahutada. Akud ainult täitsa puudu, kõik muu olemas. Indrek soovitas Mini inferno pakki, aga kahjuks mul sellest sõidukist ainult jooks rehve ja mootor alles.
Siis veel jäi muret tekitama rehvi "õhutus". Kuhu see auk oleks kõige mõistlikum teha? Velge või rehvi? Kiiretel masinatel tehakse rehvi sisse, et sealt tsentrifuugiga vesi väljuks, aga roomajatel kiputakse velge tegema, kuid see siiski loob soodsa olukorra vee kogunemiseks rattasse, ilma väljapääsemise võimaluseta ja seda me kindlasti ei soovi. Millist kohta te siin augustada eelistate ja miks?
Õhtupoole siis äkki õnnestub tina panema hakata ja äkki lasen selle roomaja vähe rohkem roomamisasendisse, ehk lasen vähe madalamaks amortide sisse kütusevooliku juppide lisamise teel. Siis veel vähe imelikuna tundusid need kummipuksid, mis olid mõeldud amordivarda ümber panemiseks, kuid väljapoole amorti. ma need jätsin küll panemata, sest tundus, et nad vähendavad artikulatsiooni. On keegi ülejäänd kahest ax10 omanikust neid kasutanud? Milleks need üldse head peaks olema? Või äkki ongi nad mõeldud hoopis amordisiseseks kasutamiseks?