Flow on minu nägemuses voolavus ... olenematta kuhu ta keerab saad sa alati PEALE värava läbimist suunduda järgmisesse väravasse ....
mitte aga tagurdama tagasi eelmisesse ristmikusse ja valima hoopis teise tee.
Hetkel ma näen et selle olukorra saaks lahendada ainult kui värav ei oleks teistpidi läbitav enam kõigi nelja rattaga .... või siis rajapiirded.
Ma ei ytle et tupikut ei või teha ... aga siis oleks see kõigile 20 p
PS: ma ei virise eilse raja yle ... lihtsalt selline käitumine raskendaks tulevikus rajameistri tööd väga tuntavalt.
Ilma piireteta sa ei saa sundida kedagi teatud trajektoori võtma, isegi kui me keelaksime juba läbitud värava vales suunas läbimise - samast neljandast väravast rääkides, kui ma oleksin vasakult üle kivi tagasi keeranud, mitte läbi värava tagasi tulnud. Siis oleks kõik õige olnud? Rajameister ju mõtles siiski, et kõik peaksid minema üle parema kivi!
Kui rajameister tahab, et kõik sõidavad teatud punktist läbi, siis paneb ta sinna värava (piiretest võib üle hüpata, see ei garanteeri veel midagi).
Kuidas võistleja sinna väravani jõuab ja kas ta läbib selle kahe või nelja rattaga või lennates, võiks olla ikkagi igaühe enda otsustada, niikaua kui ta ei puuduta piirdeid ega väravamarkereid ja läbib väravad õiges järjekorras ja suunas (juba läbitud värava vahelt läbi sõitmine ei ole värava läbimine, reeglite järgi).